сряда, 24 ноември 2010 г.

Генома на благодарността си вечеря

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0TJPEzGKRgc/story01.htm:
Анонимен читател пише: "Ето един факт може да отвлече семейството си с над масата на благодарността. Много от основните съставки на храни на благодарността са имали техните геноми серията биомедицински изследователи се интересуват от Турция геном поради чувствителността на животното с рака; ботаници изучават генома на китайския кестен за търсене на основата на нейната устойчивост на кестен бедствие; и царевица - добре, геном царевица е просто супер ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Игра Gripper продължава развитието си с нов модел 4G Epic, Битие бутона оформление (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/game-gripper-continues-its-evolution-with-a-new-epic-4g-model-g/:
Игра Gripper продължава развитието си с нов модел 4G Epic, Битие бутона оформление (видео)
Сладко, сладко играта Gripper . Можете да смартфон игри доста по-малко спазми опит, а сега сте разпространение радост на четвъртото поколение. Собствениците на Sprint 4G Epic вече може да се Gripper им, и да го направите с прекрасен нов Genesis , вдъхновени оформление, което предлага две редици по три копчета плюс D-пад - и после още четири бутона за добра мярка. Това е твърде възбудено доказано след почивката и, подобно на по-ранните модели, ще те върна $ 14,99. Сега, ако само ние може да получи производители на мобилни телефони да започнете да добавяте рамото бутони на техните cellies.

Продължавам четене играта Gripper продължава своето развитие с нова Epic 4G модел, Genesis бутона оформление (видео)

Игра Gripper продължава развитието си с нов модел Epic 4G, Битие бутона оформление (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти Ноември 2010 година 15:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Игра Gripper | Изпрати | Коментари

След като секретна Договора ACTA Copyright Одобрен от ЕС

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/bU5KrbV_WLo/story01.htm:
itwbennett пише "С гласуването на 331-294, ЕС парламент одобри спорен и след секретна служба за борба с фалшифицирането търговско споразумение (ACTA). Според статия ITworld," най-спорните точки в окончателния текст оставя вратата отворена за страни да се въведе т. нар. три стачки правило. Това ще доведе до намаляване на интернет потребителите на разстояние, ако изтеглите материал с авторски права тъй като националните власти ще могат да си поръчат Интернет доставчиците да разкриват лична информация за клиентите .... Предложеното споразумение ще поставите санкции срещу всяко устройство или софтуер, който се предлага на пазара като средство за заобикаляне на контрол за достъп, като например криптиране или кодиране, които са предназначени за предотвратяване на копирането. Тя също така изисква законови мерки срещу съзнателното използване на подобни технологии. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Engadget Ръководство Ваканционни подарък: аксесоари

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/engadgets-holiday-gift-guide-accessories/:
Добре дошли в Engadget подаръци Пътеводител Holiday ! Екипът тук е добре запозната с сърцераздирателни затруднения на сезонни търговски опит, и ние искаме да ви помогне чрез боклук и излезе със съкровищата тази година. По-долу е на орляк днес от страна куратор чукове, и можете да се отправите обратно към подаръци център Guide, за да видите останалата част от продукта водачи, тъй като те са добавен през целия празничен сезон.


Аксесоари. Една дума, две Cs, три учениците, безкрайни възможности. За щастие, ние сме тук, за да внесе ред в хаоса, и препоръчва на ограничен брой продукти, които са най-добрите, когато заедно с нещо различно от себе си - било то на компютъра, колата, телефона, или себе си. Ръководителят на миналото на почивка за пълно нашето ръководство.

Продължавам четене Engadget празник подарък гид: Аксесоари

Engadget празник подарък гид: Аксесоари първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 г 15:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Пролет Динамични модули в действие

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/jH8I5k_4AYA/story01.htm:
RickJWagner пише "Всеки от време на време техническите книгата излиза, че така изчерпателно обхваща една тема, която се превръща в окончателна дума по темата. Тези книги са на края на всички референтни, последната инстанция, единствено число за излизане на препращане следва, че всеки практикуващ отново пада в часа на нужда. Тази книга преглед обхваща една такава книга, наскоро освободен Пролет Dynamic модули в действие от екипажа. " Прочетете по-долу за останалата част от прегледа на Рик.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Ричард Брансън стартира "Проект" списание за IPAD следващата седмица

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/richard-branson-launching-project-magazine-for-ipad-next-week/:
Има ли нещо във въздуха? Горещи върху петите на Рупърт Мърдок предстоящото ежедневника за IPAD, ставаме все по думите на Ричард Брансън, финансирани, IPAD специфични за списание наречено Project. Списанието ще обхване развлечения, пътуване, бизнес, дизайн, както и международната култура. Трудно е да се каже дали тези две съобщения са по някакъв начин свързани помежду си, или ако предполага някаква промяна в лечението на Apple на публикации , но така или иначе те наистина изглежда да се случва. Пълният обявяването на проекта се дължи на седмица вторник следващата.

Брансън стартира "Проект" Ричард списание за IPAD следващата седмица, първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември, 2010 г 14:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Yahoo! новини | Изпрати | Коментари

Sony Ericsson faults "особено строг" фърмуер изследване в САЩ за актуализация Eclair забавяне X10 е най-& T

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-ericsson-faults-especially-rigorous-firmware-testing-in-u/:
Смятаме, че това е една прикрита начин за предаване на парите за AT & T - но каквото и да е, Sony Ericsson САЩ отправи стари, кора, Timescape-съвместим маслинова клонка на Xperia X10 собствениците в САЩ, като се опитва да обясни какво се случва с за актуализация Eclair "около тези части. По принцип, според компанията, че се актуализация в САЩ е много по-трудно, отколкото другаде, тъй като на "технически изисквания, които трябва да бъдат изпълнени", върху които Sony Ericsson е "без контрол." Вината е наложена на "особено строг" жизнен цикъл на изпитвания, които могат (и вероятно, често го прави) да отнеме няколко месеца, поради което те до този момент отказва да предложи насоки за това кога актуализацията ще бъдат освободени. Честно казано, има ли някакъв начин можем да търгуваме в нашата гаранционна карта да се кача на ускорената процедура, с тези неща? И по-важното е, че ще ни кървене край видове са склонни да поемат този риск в широк мащаб?

Sony Ericsson faults "особено строг" фърмуер изследване в САЩ за актуализация забавяне на X10 Eclair на AT & T първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 г 14:23:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Sony Ericsson САЩ (Facebook) | Изпрати | Коментари

Righthaven да обясни защо Повторното пускане не е честно ползване

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BsToIWcOMVI/story01.htm:
Ponca Сити, Обичаме ви пише "TechDirt съобщава, че един съдия е поискал Righthaven за да обяснят защо сдружение с нестопанска цел Повторното пускане на цяла статия не е честна употреба. Делото включва Център за междукултурен Организиране на Портланд, щата Орегон, който бе съден от Righthaven през август, след цяла 33-параграф мнение, вестник история за имигранти Лас Вегас беше публикуван на интернет страницата на центъра, кредитиране на мнение-вестник. организацията с идеална цел твърди, че е основан от Портланд-област имигрантите и бежанците за борба с широко разпространен антимюсюлмански настроения след 9 / 11 и работи за укрепване на имигрантите и бежанците общности чрез образованието, гражданското участие, организиране и мобилизиране и не се събират такси такси или извличат приход от своята интернет страница. Интересното е, че ответникът по този случай не е дори повишаване на справедливата издаване употреба. Това е съдията, който го изведе, което предполага, че Невада съдиите са затрупани със стотици случаи Righthaven, както и че Righthaven вече загуби веднъж в случай, че е установено, че е справедливо използване, така съдиите могат да искам да създаде прецедент, за да изчистите техните приемни. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Sony работи върху един и същи екран 3D мултиплейър, holographics за PS3?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/sony-working-on-same-screen-3d-multiplayer-holographics-for-ps3/:
Не си отивай Sony чука за почивка на лаврите си. Компанията, която е начело на 3D натиснете игри ( NVIDIA независимо ) е очевидно не е дори близо до завършена, с SCEE студио директор Мик Hocking, че отделихте време, за да ни сокове течаща в интервю за Развитие. Пълният разлив е доста дълъг и определено е твърдо прочетете за които се интересуват, но няколко ключови хапки скочи към нас. Като за начало, Майк призна, че Sony е "техники, като holographics за PS3, че [той мисли] ще бъде много интересно за бъдещето 3D игри," и продължи с това: "Във връзка с това ние имаме някои нови технологии, които сме доказано, че фирмата, която използва техниката на 3D, която позволява на двама играчи да играят цял екран мулти-плеър игри, но без всеки един може да види някой друг изглед, и те са били масово запалени по тях. " Разбира се, такава техника не е точно нов - ние видим прототипи на подобно за употреба назад към GDC - но им до даден пазар като огромна като PS3 басейн собственик определено ще бъде една монументална стъпка. Сега, ако ще да ни извините, ние имаме Gran Turismo 5 диска за тук, че се нуждае от нашата цялото си внимание за момента .. .

Sony работи върху един и същи екран 3D мултиплейър, holographics за PS3? първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 година 13:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Kotaku | източник Разработване на | Изпрати | Коментари

Smartfish Whirl Mini Notebook Laser Mouse преглед, сега се продава за $ 50

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/smartfish-whirl-mini-notebook-laser-mouse-review-now-on-sale-fo/:
Обратно, когато за първи път заключен очи с Smartfish ErgoMotion мишка на CES знаехме, имаше нещо уникално за това. Не, това не са имали допир лента или 18 бутона , но благодарение на своята "ос система," това е наклонът на всеки, който път. Създадено от бивш Chiropractor, на лазерна мишка накланя във всички посоки, но не с цел преместване на курсора или контролен нищо на екрана, както някой би си помислил. Той wobbles по една причина и само по една причина: за облекчаване на напрежението ръка и намаляване на риска от повтарящи стрес Наранявания (RSI). Днес компанията е освобождаването на по-малки, по-мобилна версия на ErgoMotion, сега се нарича Whirl Mini, за $ 49.95. Значи, това е това, което лекарят подредени? Или това е просто още един странен търси периферна да добавите в колекция? Ние сме били да го използват като основната ни мишката за последната седмица, така че вие ще искате да се появи на почивка, за да разберете.

Продължавам четене Smartfish Whirl Mini Notebook Laser Mouse преглед, сега се продава за $ 50

Smartfish Whirl Mini Notebook Laser Mouse преглед, сега се продава за $ 50 първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 год. 13:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink |

Hands-On С Acer нов 10-инчов Android таблет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/4x-sFNLL9-0/story01.htm:
adeelarshad82 пише "По-рано тази седмица, Acer представи три нови таблетки, два за Android и един за Windows. съжаление подробности за устройствата са тънки, включително техните имена. Според практически с 10-инчов таблетка Android, устройството е около половин инч дебелина и тежи малко повече от един IPAD. Това е в момента неизвестен версия Android, но според ръководителите Acer таблетките ще се работи на Google таблетка версия на Android, пчелна пита. Таблетката не е пред-облицовъчни бутони. Страничните включва с мощност бутон, заключване на бутона, слот за SD и докинг порт за пълен размер клавиатура док. Устройството включва и две камери, отпред и отзад, резолюции подробности за които са все още неизвестни. Има и мини HDMI порт за възпроизвеждане на съдържанието на HD телевизори. Таблетките се захранва от Nvidia Tegra два процесора, които дава предимство, когато става дума за графика. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.