сряда, 24 ноември 2010 г.

Smartfish Whirl Mini Notebook Laser Mouse преглед, сега се продава за $ 50

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/smartfish-whirl-mini-notebook-laser-mouse-review-now-on-sale-fo/:
Обратно, когато за първи път заключен очи с Smartfish ErgoMotion мишка на CES знаехме, имаше нещо уникално за това. Не, това не са имали допир лента или 18 бутона , но благодарение на своята "ос система," това е наклонът на всеки, който път. Създадено от бивш Chiropractor, на лазерна мишка накланя във всички посоки, но не с цел преместване на курсора или контролен нищо на екрана, както някой би си помислил. Той wobbles по една причина и само по една причина: за облекчаване на напрежението ръка и намаляване на риска от повтарящи стрес Наранявания (RSI). Днес компанията е освобождаването на по-малки, по-мобилна версия на ErgoMotion, сега се нарича Whirl Mini, за $ 49.95. Значи, това е това, което лекарят подредени? Или това е просто още един странен търси периферна да добавите в колекция? Ние сме били да го използват като основната ни мишката за последната седмица, така че вие ще искате да се появи на почивка, за да разберете.

Продължавам четене Smartfish Whirl Mini Notebook Laser Mouse преглед, сега се продава за $ 50

Smartfish Whirl Mini Notebook Laser Mouse преглед, сега се продава за $ 50 първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 год. 13:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink |

Няма коментари:

Публикуване на коментар