сряда, 24 ноември 2010 г.

Нова electrowetting техника може да се направи електронна книга за недвижими хартия, да доведе до еднократна разпалва

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/new-electrowetting-technique-could-do-e-paper-on-real-paper-lea/:
Нова electrowetting техника може да се направи електронна книга за недвижими хартия, да доведе до еднократна разпалва
Wahey, друг ден друго теоретични дисплей, който ще направи революция в света, този път, който се вписва напълно с еднократна употреба, капиталистическия начин на живот. Изследователи от университета в Синсинати са открили нов начин да се използват electrowetting , за промяна на невъзприемчивост сили вода от дадена повърхност, за да се движат цветно мастило и да се създаде отразяващи дисплей - техника, която отдавна е областта на Liquavista . Тази нова версия на тази технология, която позволява създаването на електронна хартия на действителните хартия, без да са необходими стъкло или фантазия схема и на теория, като създава показва толкова евтино, както списания са отпечатани и днес, отваряйки вратата за еднократна електронни четци и други подобни . Нито дума за това кога тези устройства могат да бъдат получени извън лабораторията, но ние ще продължим така или иначе и се възползвам от възможността да ви напомня, винаги трябва да рециклирате високотехнологични бъдещите електронни четци.

Нова electrowetting техника може да се направи електронна книга за недвижими хартия, да доведе до еднократна разпалва първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември, 2010 06:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Physorg | източник Университета в Синсинати | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар