сряда, 24 ноември 2010 г.

Джобно разливи на трансфлектен оцветени зърна, обяви Mirasol е-четец за CES тази година

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/pocketbook-spills-the-transflective-colored-beans-announces-mir/:
Детайлите са толкова оскъдни, както може да бъде, и за цифрови Reader твърди, че цялото съобщение е било грешка, но PocketBook САЩ само Появи какво може да бъде най-първата Mirasol д-четец в CES 2011 прессъобщението. В допълнение към почти нов PocketBook Pro електронни четци забелязани в IFA 2010 , компанията очевидно ще покаже един съвсем нов модел с един от трансфлектен цвят Qualcomm екрани, както и в чест на дългоочакваното повод , че е колебливо кръщаване на читателя "Mirasol" също. В началото шепне предполагат, че устройството струва пакет и няма да имат достатъчно бързо, за честота на опресняване (12fps) за видео скорости, но ще разберете истината дойде първата седмица на януари. PR след почивката.

Продължавам четене джобно разливи на трансфлектен оцветени зърна, обяви Mirasol е-четец за CES тази година

Джобно разливи на трансфлектен оцветени зърна, обяви Mirasol е-четец за CES тази година първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември, 2010 година 01:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник The Digital Reader | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар