сряда, 24 ноември 2010 г.

Mercedes-Benz с водород гориво B-Class F-Cell получава цена от $ 849 на месец

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/mercedes-benzs-hydrogen-fueled-b-class-f-cell-gets-priced-at-8/:
Това не е за съжаление F800 Стил "изследователски превозно средство" на компанията работи, но тези, които търсят да се избегне хибридни или изцяло електрически превозни средства в полза на клетъчна технология гориво вече може да направите поръчка за B-Class F Mercedes-Benz е нов-Cell превозно средство. Тези поръчки всъщност е открит през октомври, но на автомобилния едва наскоро разкри действителните разходи на клиентите. Това ще бъде 849 $ на месец по договор за наем само за основа, което може да изглежда леко високи, но не включва гориво, така и за осигуряване (добре, така че е все още високо). Както може да се очаква, обаче, колата няма да бъде точно широко достъпна - Mercedes-Benz казва, че първите ще достигне "избрани" клиенти до края на тази година, като "най-малко 70 повече" да се превърне в налични "Лос Анджелис и Сан Франциско от 2012 година. Пълен пресата е след почивката.

Продължавам четене Mercedes-Benz с водород гориво B-Class F-Cell получава цена от $ 849 на месец

Mercedes-Benz с водород гориво B-Class F-Cell получава цена от $ 849 на месец първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти Ноември, 2010 08:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Autoblog Зелени | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар