сряда, 24 ноември 2010 г.

Анти съня Пилотен обещава да запази водачите сигнал, като ги предупреждават кога да се отбие

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/anti-sleep-pilot-promises-to-keep-drivers-alert-warn-them-when/:
В търсене на алтернатива на това, много голям чаша пият кафе или енергия, за да ви държи будни на дълги разстояния дискове? След това скоро ще има друг вариант под формата на борба Пилотен съня, което обещава да ви предпази от кимаше на разстояние чрез магията на технологията. Вече в продажба в Дания, устройството е в състояние автоматично да се включвате и изключвате от контрол на движението на автомобила си и се опитва да ви предупредим, като редовно извършване на различни тестове, които могат да отговорят само с докосване на устройството. Това обещание не само за предотвратяване на умората, на първо място, като поддържа ума си активен, но да ви предупредя, когато това е наистина време да си вземе почивка от мониторинга си време за реакция на всяко изпитване. Все още не се знае официално цената тук все още, но предполагам, че ще струва някъде в района на KR 1499 (или $ 270) на устройството в момента работи в Дания.

Анти съня Пилотен обещава да запази водачите сигнал, като ги предупреждават кога да се отбие първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти ноември 2010 09:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Чип Chick | източник Анти съня Pilot | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар