сряда, 24 ноември 2010 г.

iPhone получава UberTwitter клиент, Къпина има един по-малко основание да съществува

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/11/24/iphone-gets-ubertwitter-client-blackberrys-have-one-less-reason/:
Ако името UberTwitter звучи познато, това ще бъде, защото това е един от най-популярните мобилни клиенти Twitter, възлизащи на 10 милиона туитове всеки ден от потребители на BlackBerry по целия свят. И сега тя също е на разположение на iPhone. Позовавайки се на "нарастващата сила" на една-устройство с правила за всички тях мобилна платформа на Apple, екипажът UberTwitter е решила да разшири предлага с нова отворена бета, която е достъпна за изтегляне сега. Основната отличителна черта изтъквани е нещо, наречено UberView, което позволява достъп на връзките в туитове без изход от апартамент или отварянето на нов прозорец в него. Изглежда доста хлъзгав идея, но все още има някои въпроси, които рано бъдат изгладени - както при всички бета повторения - и окончателен v1.0 трябва да бъдат готови да воюват с официалното приложение на Twitter от средата на декември.

Продължавам четене iPhone получава UberTwitter клиент, Къпина има един по-малко основание да съществува

iPhone получава UberTwitter клиент, Къпина има един по-малко основание да съществува първоначално се появи на Engadget на Сря, 24-ти Ноември, 2010 03:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник UberTwitter | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар