събота, 3 септември 2011 г.

Суд доноси $ 3 пресуда против Спамхаус

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/F2MkwUFnTxQ/Court-Renders-3-Judgment-Against-Spamhaus:
ввв.сорехандс.цом пише "Назад у 2006, е360Инсигхт и Дејвид Линхардт добио $ 11.7М пресуду против Спамхаус, међународни анти-спам организација пресуда је касније позвао и смањена на $ 27.002.. Та пресуда је још жалба поново, и жалбе Суд је сада напустио раније број и ушао пресуду против Спамхаус у износу од $ 3 (да, три долара). Као што се сећате. Е360 је усмене аргументе за најновије жалбе нису добро примљени од стране суда. " Сама пресуда је прилично забаван објављеној о томе како Е360 себи пуцао у ногу више пута и са ентузијазмом кроз кућиште, а садржи драгуље овако: "По што није у складу са својим основним откриће обавезе, странка може да отме пораз из чељусти одређене победу ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Дневни крцкање: гарде кула

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/seRkWePaCxY/:
1413

Овде су неке од прича јуче на ТецхЦрунцх гаџети:

Евул Тодаи: Релаксација Светионик лампу за дневну собу
Нике извињава за Нике + питања, обећава Ускоро исправке, нове платформе
Террахавк мора је мобилни гарде торањ у Схади изгледа Комби
Видео: "Дер Критзлер," Аутоматска машина Сцрибблинг
Амазон запалити __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ је врло стварна. То сам активан, играо са њом.



Смислу 3.5 у питању је ХТЦ __Б__еа6ц8фф47а3а8588ц43518ц64ф323194__Е__, незванично

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/03/sense-3-5-comes-to-the-htc-desire-hd-unofficially/:
ХТЦ Сенсе 3.5
Након што сцреенсхотс и видео презентацију за Сенсе 3.5 , да ли осећате као да сте недостаје оут? Нас. Па, срећан људи у поседу ХТЦ __Б__еа6ц8фф47а3а8588ц43518ц64ф323194__Е__ не морају да чекају још један минут, под условом да си пријатно трепери обичај РОМ. Лукави људи преко на КСДА-Девелоперс Форум су се процурела верзија софтвера са предстојећим Блаженство и портован га пренети на __Б__еа6ц8фф47а3а8588ц43518ц64ф323194__Е__. Што се може очекивати, постоје неке грешке са овим 2.3.4 на бази РОМ-а - Блуетоотх не ради уопште, наводно - али да изгледа као мала цена да плати за живот на сјечиво Андроид коже. Хит до линка извора или ватре до РОМ-Манагер за сада довнлоад. На крају крајева, зашто би неки анонимни жена са сребрним ноктима имају све забавно?

Смислу 3.5 у питању је ХТЦ __Б__еа6ц8фф47а3а8588ц43518ц64ф323194__Е__, незванично је првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 03 Сеп 2011 11:08:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сада џеп | извор КСДА-Девелоперс форуму | Емаил тхис | Цомментс

Канада Охрабрени САД да је пребаците о пиратерији Листа

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7RaegEvPTno/Canada-Encouraged-US-To-Place-It-On-Piracy-List:
Анонимни читалац пише "Ауторска права, САД лобирања, и диван Тајне канадски одговор добија на насловној страни вести третман је данас у Канади Торонто стар покрива нова открића о ауторским Мајкл Геист (који нуди више порука са линковима за каблове) из САД каблова објавио Викиликс каблова откривају да је бивши министар за индустрију Максим Берниер подигао могућност цури ауторских рачун америчким званичницима пре него што је требало да буде поднела у Доњем дому., бивши министар за индустрију Тони Клемент директор политике Зои Аддингтон подстиче САД под притиском Канади га уздижући на пиратерије Ватцх Лист, Приватног савета Канцеларија званични Аилисх Џонсон открио садржај министарских мандата слова, као и бивши РЦМП национални координатор за интелектуалну својину криминала Андрисом Заринс саветовао САД да влада ради на посебном интелектуалне својине рачун. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у Аппле: оригинални Аппле ТВ-хакове, Финал Цут Студио повратак, и још много тога

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/q_Yii69h9b0/week-in-apple-original-apple-tv-hacks-final-cut-studios-return-and-more.ars:

Ове недеље претраживач Аппле-вести на Арс дотакли "одговорност" медија да разговарају о геј мушкарцима и женама у тецх неке трикове можете применити на ваш стари Аппле ТВ-Јаилбреак девелопера "Цомек" бодовање праксу у Аппле нове детаље о иТунес-Победник , и још много тога. Ако је потребно да сустигну, имамо све најбоље ситнице управо овде:

Како да: води центар за нове медије софтвер на ваш првобитни Аппле ТВ- : Многи прве генерације Аппле ТВ се повукао у дубине ормара дневној соби сада, али можете продужити њихов живот под "хаковање" Јабука ТВ са треће партија медијским програмима као што Бокее или КСБМЦ. Арс вам показује како.

Да ли штампа имају етичку обавезу да се моћан хомосексуалаца у технологије? : Човек неки позивају најмоћнија особа у Технологија је у центру новинарске дебате о социјалној правди, извештавање и етике. Овај уводник тврди да је његова одлука да се брани ћутањем на његов приватни живот не ствара етички императив за новинаре да разбије тишину.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


С Вокер Електро Транспортер руке на (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/03/s-walker-electric-transporter-hands-on-video/:

У ИФА галаксији далеко далеко живи Кина павиљон. А на супротној страни спољашњег прстена Кине павиљон, сахрањен међу мноштво пароброди, Бреншере и телевизија монтира, можете Стумбле Упон С-Валкер - иако сте само као вероватно да ће га пропустити. А шта би могло С Вокер бити? Па, ако смо се прецизан, то је "Брзина-Вокер, Скај-Вокер, шта год", у складу са својим немачког мајстора штанд. Лука би био поносан. Мање бића може препознати као КИРФ Сегваи , дизајниран у Немачкој и ручно у Кини, пре само пука десет дана. Његова највећа снага лежи у цени - ствар се очекује да ће у малопродаји за € 2,500 (око $ 3,550), негде у средином идуће године. Претпоставимо ово тек треба да буде објављен почетком електрични транспортер је ту да служи радницима складишта, курири и милионе студената који сваки дан сањају о зумирање преко кампуса на врху пар моторизованих фелне, али једноставно нису могли оправдати трошење цео семестар школарине на Сегваи.

Провели смо неколико минута вожње први на свету (и једини) функционалне С Вокер око прилично напуштено Међународни сала, и док је много и даље прототип, батерија, чудна осетио Енергичан довољно и одговорио тачно на команде, крећући се напред као што нагиње на фронт, и прављење резервних копија као што смо пребацио тежину задњем делу. Ви контролишете правац користећи мали ручицом монтиран џојстик, а не ослањајући се са једне стране на страну као што би на Сегваи. Дизајнери капом брзине на 10 километара на сат за ИФА демо али је производња модела ће бити повећана на 30 км / х, а то је теоретски у стању да достигне 100 км / х (али то ће вероватно захтевати неке потенцијално-незаконито хакерских на део). Ролл Он прошлости паузе да бисте видели С-Вокер у акцији. И нека сила буде са вама.

Наставити читање С Вокер Електро Транспортер руке на (видео запис)

С Вокер Електро Транспортер руке на (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 03 Сеп 2011 10:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Леново потраживања Самсунг __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ Продато само 20.000

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/J6Ynt0T8bq0/Lenovo-Claims-Samsung-Galaxy-Tab-Sold-Just-20000:
Анонимни читалац пише "Ендру Бероу, директор потрошачке производе за компаније Леново Западну Европу, тврди да је првобитна __Б__ф72300ц3дц5е05е07бб70524887цдд39__Е__ продат само 20.000 из једног милиона испоручује Он даље каже Самсунг је" канал надев ", како би се генерисати публицитет и постао познат. као главни Андроид __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ произвођача. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Недеља у играма: лиги Старцрафт 2, Бодицоунт је страшно, Минецрафт на пари

Занимљиве вести УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ffwytlJu-RI/week-in-gaming-major-league-starcraft-2-bodycount-is-terrible-minecraft-on-steam.ars:

То је био велики недеља за приче, али сада сам фокусиран на предстојеће олује. Ми смо о томе да се ударају талас узбудљивих издања, и то ће бити изазов да их играју све и да покривеност у благовремено. Знам, знам ... Први светски проблеми. Ипак, ствари су да се интензивна. Почетак штеди ваш новац.

За сада, хајде да погледамо приче да су сви причају прошле недеље.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај чланак


Оснивач Радно време са Крис Диксон и Џош Копелман: Мадброок Издаваштво

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxG0pPWcr54/:
everythign-butt-art-clip1atk657-mov-1-1

Брајан Снајдер је оснивач и генерални директор Мадброок Издаваштво , образовне / Забава компанија која издаје Све Бутт уметности Снајдер каже да је све Бутт уметности мисија је да "научи децу да цртају, увек почев кундаком облика", што је формат који "стварно. ангажује децу. "

После представљања на сцени током ТецхЦрунцх пореметити, Њујорк Снајдер дошао у наш студио за Радно време сесије са Крис предосећај је Диксон и Прво коло Цапитал Џош Копелман.

Снајдер у почетку тражио два оснивача за савет на изради своје образовне садржаје После дељење сазнања, Копелман питао Снајдер какав компанија жели изградити, "подухват подржава компанију" или Нудећи своје "готовине генерације посао?" "Уређаја агностик." два цента на подухват свету, рекао је Снајдер Копелман "више се гледа као платформу, у односу на специфичан садржај мислим да побољшава положај." Признајући да постоје успешни садржај на предузећа, Диксон се сложио са Копелман и рекао Снајдер "подухват стил инвеститори су уморни од [садржај на предузећа]. [Садржај] је врста ружна реч у овом послу, јер је нека врста погодио возио. "

Копелман закључује говорећи Снајдера "изазов је, ако неко сада улаже они треба да одлуче смо инвестирањем у овој хит смо улагање у концепту Бутт уметности и ако Бутт Уметничка дела велике, а ако Бутт уметности не да ли то значи инвестиција не? "У суштини," Ја сам инвестирање у наслову или сам инвестирања у компанију? "

Проверите да ли сте погледајте претходне епизоде ​​сати Оснивач канцеларије које имају предузетници од СцхедИт , профитабилно , Диспатцх.ио и салвета лабораторије .


Мобилни Разно: недељу 29. августа, 2011

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/03/mobile-miscellany-week-of-august-29-2011/:
Ове недеље, као и увек, била је препуна вести на мобилном фронту, тако је било лако да пропусти неколико прича ту и тамо. Ево неких других ствари које се догодило у белом свету бежичног за недељу 15. августа, 2011:
  • Више гласине круже о предстојећем Сони Ерицссон Нозуми, првобитно процурела пре две недеље. Нова спецификација кретање пливају још боље него што смо раније мислили, које укључују 1.5ГХз дуал цоре процесор, 1 ГБ РАМ меморије, 4.3-инчни екран са 1280 к 720 резолуцију од 342 ППИ, и НФЦ. (Хвала, Дејвид) [преко КспериаБлог ]
  • Моторола Милестоне 3 - ГСМ близанац Дроид 3 , у суштини - је објављен у Бразилу ове недеље и биће доступан у одабраним земљама Латинске Америке касније овог месеца. [Преко АндроидЦентрал ]
  • Баш као што смо навикли на идеју белог ХТЦ ЕВО 3Д у Радио Схацк, то је сада је известио да ће љубичаста верзија ускоро бити доступна искључиво у Бест Буи. [Преко ПоцкетНов ]
  • БлацкБерри Бакља 9860 има два нова канадске домове, као што је почетком ове недеље на Телус за $ 100 и СаскТел за 130 долара. Оба превозника укључују постављање три године посвећеност. [Преко МобилеСируп (1) и (2) ]
  • Да ли је неко помиње СаскТел? Да, превозник је скакање на 4Г воз објављивањем намеру да размести ЛТЕ до јесени 2012. [Преко МобилеСируп ]
  • АТ & Т ЛГ Узбуђење 4Г коначно добија пуштен сутра, после неколико недеља кашњења. Док телефон ће бити понуђен за 100 долара по себи превозник, моћи ћете да га добијете у Цостцо за $ 30. [Преко ПхонеАрена ]
  • Поред Киоцера Милану , Спринт ће покренути нови телефон функцију која се зове Киоцера Брио. Брио ће понудити КВЕРТИ тастатуру, 192МХз процесор и да ће покретати Јава. [Преко Елецтрониста и АндроидЦентрал ]
  • На ХТЦ-ов Виндовс Мобиле лансирање ове недеље, понављања потврдио да ће све своје нови Виндовс телефони заиста

Холандска влада укида Дигинотар Сертификати

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/zy5Br8pbHcg/Dutch-Government-Revokes-Diginotar-Certificates:
Анонимни читалац пише: "После претходно тврдећи да ирански пијук ЦА Дигинотар није компромис потврде холандске владе, он је сада одлучио да има превише ризика и сертификате ће морати да буде опозвана после свега (на холандском текст) Од холандске владе је користио само Дигинотар је испоручио сертификате, то ће оставити све сајтове владе са неважећим сертификате, док новог добављача се трага за министра унутрашњих послова препоручује људима да не користе сајт, ако. упозорења о неважећим. сертификат се појављује. " Релатед: Читач ТхеАппаласиан линкове на Јохнатхан славуј Мозилла Инжењеринг објасни јасно смислу зашто би ДигиНотар више не може веровати.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.