събота, 3 септември 2011 г.

С Вокер Електро Транспортер руке на (видео запис)

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/03/s-walker-electric-transporter-hands-on-video/:

У ИФА галаксији далеко далеко живи Кина павиљон. А на супротној страни спољашњег прстена Кине павиљон, сахрањен међу мноштво пароброди, Бреншере и телевизија монтира, можете Стумбле Упон С-Валкер - иако сте само као вероватно да ће га пропустити. А шта би могло С Вокер бити? Па, ако смо се прецизан, то је "Брзина-Вокер, Скај-Вокер, шта год", у складу са својим немачког мајстора штанд. Лука би био поносан. Мање бића може препознати као КИРФ Сегваи , дизајниран у Немачкој и ручно у Кини, пре само пука десет дана. Његова највећа снага лежи у цени - ствар се очекује да ће у малопродаји за € 2,500 (око $ 3,550), негде у средином идуће године. Претпоставимо ово тек треба да буде објављен почетком електрични транспортер је ту да служи радницима складишта, курири и милионе студената који сваки дан сањају о зумирање преко кампуса на врху пар моторизованих фелне, али једноставно нису могли оправдати трошење цео семестар школарине на Сегваи.

Провели смо неколико минута вожње први на свету (и једини) функционалне С Вокер око прилично напуштено Међународни сала, и док је много и даље прототип, батерија, чудна осетио Енергичан довољно и одговорио тачно на команде, крећући се напред као што нагиње на фронт, и прављење резервних копија као што смо пребацио тежину задњем делу. Ви контролишете правац користећи мали ручицом монтиран џојстик, а не ослањајући се са једне стране на страну као што би на Сегваи. Дизајнери капом брзине на 10 километара на сат за ИФА демо али је производња модела ће бити повећана на 30 км / х, а то је теоретски у стању да достигне 100 км / х (али то ће вероватно захтевати неке потенцијално-незаконито хакерских на део). Ролл Он прошлости паузе да бисте видели С-Вокер у акцији. И нека сила буде са вама.

Наставити читање С Вокер Електро Транспортер руке на (видео запис)

С Вокер Електро Транспортер руке на (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 03 Сеп 2011 10:03:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Няма коментари:

Публикуване на коментар