събота, 3 септември 2011 г.

Гоогле преузима дигитални Купони / Подстицаји Мреже Заве платформу за Групно Горе комора

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/gkZlqPIAkUU/:
zavenetworks_groupshot

Од 2006, Заве мреже ради на дигитализацији купона и програма наградјује лојалност са производима као што су Заверс . Са растом смарт телефона, тржиште је експлодирао. Данас, Заве Мреже узима своје разлога да много већу потенцијалну публику: Гоогле је управо њима стекли.

Као што су најавили на њиховом сајту , "Када смо имали прилику да се придруже Гоогле-а, сматрали смо да је савршено одговара за нашу компанију и савршена прилика да се брзо диск распоређивање и коришћење нашу платформу на нови ниво."

Каже Гоогле портпарол:

"Ми смо одушевљени да поздрави Заве Мреже тим Гоогле-у. Оне су развиле импресиван платформу за повезивање потрошача са купонима, специјалне понуде и награде програме за своје омиљене предузећа, и радујемо њиховим придружио нашем тиму комори. "

Чујемо да ће Заве наставити да нуди своје услуге корисницима, продавцима, и продавци за сада. Али играју за Гоогле овде изгледа да да велико своје трговине и новчаник производа.

Услови уговора нису обелодањени.


Компанија:
ГООГЛЕ
Лансирање Датум:
7/9/1998
ИПО:
25/8/2004, НАСДАК: ГООГ

Гоогле пружа претраге и рекламирања услуга, које заједно имају за циљ да организује и уновчите светске информације. Поред своју доминантну претраживача, она пружа обиље ...

Сазнајте више

Няма коментари:

Публикуване на коментар