събота, 3 септември 2011 г.

Оснивач Радно време са Крис Диксон и Џош Копелман: Мадброок Издаваштво

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/BxG0pPWcr54/:
everythign-butt-art-clip1atk657-mov-1-1

Брајан Снајдер је оснивач и генерални директор Мадброок Издаваштво , образовне / Забава компанија која издаје Све Бутт уметности Снајдер каже да је све Бутт уметности мисија је да "научи децу да цртају, увек почев кундаком облика", што је формат који "стварно. ангажује децу. "

После представљања на сцени током ТецхЦрунцх пореметити, Њујорк Снајдер дошао у наш студио за Радно време сесије са Крис предосећај је Диксон и Прво коло Цапитал Џош Копелман.

Снајдер у почетку тражио два оснивача за савет на изради своје образовне садржаје После дељење сазнања, Копелман питао Снајдер какав компанија жели изградити, "подухват подржава компанију" или Нудећи своје "готовине генерације посао?" "Уређаја агностик." два цента на подухват свету, рекао је Снајдер Копелман "више се гледа као платформу, у односу на специфичан садржај мислим да побољшава положај." Признајући да постоје успешни садржај на предузећа, Диксон се сложио са Копелман и рекао Снајдер "подухват стил инвеститори су уморни од [садржај на предузећа]. [Садржај] је врста ружна реч у овом послу, јер је нека врста погодио возио. "

Копелман закључује говорећи Снајдера "изазов је, ако неко сада улаже они треба да одлуче смо инвестирањем у овој хит смо улагање у концепту Бутт уметности и ако Бутт Уметничка дела велике, а ако Бутт уметности не да ли то значи инвестиција не? "У суштини," Ја сам инвестирање у наслову или сам инвестирања у компанију? "

Проверите да ли сте погледајте претходне епизоде ​​сати Оснивач канцеларије које имају предузетници од СцхедИт , профитабилно , Диспатцх.ио и салвета лабораторије .


Няма коментари:

Публикуване на коментар