събота, 3 септември 2011 г.

Принстон Неуролози мапа ваш мозак, игра речи са темама

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/03/princeton-neuroscientists-map-your-brain-play-words-with-subjec/:
Не говоре. Принстон истраживачи знају само оно што ви говорите - врста. У реду, тако да Иви Леагуе тим неуролозима, на челу са проф Метју Ботвиницк, још увек не може читати ваше мисли, без помоћи функционалне магнетне резонанце , али једног дана група се нада да ће своју тихи паузе и емитују их за јавне потрошње. Мапирањем је истакао области мождане активности речима медитирали на субјекти, група је у стању да створи "семантичке теме" заснована на "емоцијама, планове или социјално орјентисаним мисли" у вези са изаберите нервне активности. Дакле, шта гоод'лл те високе обрве Асоцијације експеримената да учини за нас? За један, то би могло утрти пут за аутоматско превођење машине, проширујући силицијум-грок помоћ у наше невербалне унутрашње светове који цхурнс из компјутерски генерисаних брбљање; дајући глас онима неспособни говора. А ако се користи за лоше? Више ужасно застрашујући псицхобаббле поезије из пера неоптерећено ума Драгуљ је. Заправо, чекај. Могли бисмо да се у то.

Принстон Неуролози мапа ваш мозак, игра речи са темама првобитно појавио на Енгадгет дана Суб, 03 Сеп 2011 05:48:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДВИЦЕ | извор Принстон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар