събота, 3 септември 2011 г.

Ауди А2 најављује електрични концепт аутомобила, користи ласер да се обезбеди сигурност будућим људским бићима,

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/09/02/audi-announces-a2-electric-concept-car-uses-lasers-to-ensure-sa/:
Ласери чине све боље, укључујући (али не ограничавајући се на): микрофони , бубрези и Аудија електричне А2 концепт. Овај најновији лет фенси користи ласерска диода, као задње светло за маглу, које пројекте црвени троугао на пут да пусти друге возаче да сте тамо. Немачки ауто-произвођач је преварен из остатка система за осветљавање ЕВ као и применом матрице зрак технологија која користи ЛЕД диоде и мицрорефлецторс - дајући јој високе резолуције, без очигледан греда и интелигентне задња светла која промена у интензитету на основу временских услова. Тврдећи других државно-оф-тхе-арт функције као што су гест контроле уместо тастера и стоп светла која сијају светлија теже притиснете, то звучи овако би било прилично сладак вожњу - ако је икада чини на тржишту. Нема речи с друге стране, безначајне детаље (знаш, као што су шта се заправо овлашћења ствар), али постоји још много о расвете аутомобила у ПР после паузе.

Наставити читање Ауди А2 најављује електрични концепт аутомобила, користи ласер да се обезбеди сигурност будућим људским бићима,

Ауди А2 најављује електрични концепт аутомобила, користи ласер да се обезбеди сигурност будућим људским бићима, првобитно појавио на Енгадгет дана Пет, 02 Апр 2011 22:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк АутоБлог | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар