четвъртък, 16 декември 2010 г.

Френското правителство вече могат да цензурират Интернет

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/sntCIJpgSsw/story01.htm:
Psychophrenes пише "Нов епизод от френски интернет законодателство - френски министри прие закон (оригинал на френски език), която позволява на правителството да добавите сайта на черни списъци, които са доставчици на достъп ще имат за изпълнение Този черен списък ще бъде определен от. правителството само, без да се изисква намеса на правната система. Въпреки че първоначално предназначени срещу pedo-порнографски сайтове, този законопроект е вече остаряла, тъй като е "Hadopi" в своето време, и вместо това открива пътя за глобална цензура на "френски интернет." "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




CA Първата Molten растенията Солт енергия Одобрен

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c1n8VkH44Cg/story01.htm:
Анонимен читател пише: "Тази година сме виждали разтопен растения сол власт да започне да вдигнеш пара в целия свят, а сега технологията се нагрява в Щатите -. Калифорния наскоро одобри първия си завод разтопен сол енергийна Дизайн SolarReserve, заводът използва Хелиостатите да се съсредоточи върху топлинна енергия с мощност кула пълни със сол, която е в състояние да достигне много високи температури (над 1000 градуса по Фаренхайт) и може да побере топлина за извънредно период от време. топлинна енергия от този резерв от разтопен сол може да се изпомпва чрез генератор пара, за да предоставят при поискване на енергия дълго след като слънцето е поставил. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




OnLive игра система преглед

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/onlive-game-system-review/:
Все още сме малко начини далеч от напълно еднократна лаптопи , които правят всичко в облака, но ако всичко, което искаме, е напълно виртуална конзола за игри, свързани с вашия телевизор, можете да си купите едно в момента. Осем години след Phantom бавно ли се засмя от лицето на планетата, OnLive MicroConsole отговаря на едни и същи основни обещание: това е полето по-малка от един инч височина, че потоци игри от мощен отдалечени сървъри. Ние вече ви е казал какво да очакваме от играта на системата на OnLive, но сега, че сме създали, че е наш, ние може да ви помогне да намерите отговор на само остава въпросът: Струва си да си фондове?

Продължи четене OnLive игра система преглед

OnLive игра система преглед първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 13:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Engadget Подарявам: спечели компютърен инженер Барби!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/engadget-giveaway-win-a-computer-engineer-barbie/:
Може би вече знаете това, но тук в Engadget, ние обичаме нашите читатели. И когато ние се отдаде възможност, ние обичаме да се даде малко назад. Днес ние сме щастливи да имат чисто нов компютърен инженер Барби да предложи до един случаен принцип, късмет коментатор. Това Барби има нова кариера и едно ново отношение към това съвпадение, и смятаме, че тя е много готино. Всички ще трябва да направя, за да я спечели е да оставите коментар по-долу - след като е прочел правилата, разбира се.

Благодарение на Mattel за предоставената с нея.

Правилата:
  • Оставете коментар по-долу. Всяко коментар ще направя.
  • Можете да въвеждате само този конкретен Подарявам веднъж. Ако въведете този Подарявам повече от веднъж ще бъде автоматично дисквалифицирани и т.н. (Да, ние имаме роботи, които старателно проверка, за да бъде гарантирана справедливостта.)
  • Ако въведете повече от един път, активирате само един коментар. Това е доста самостоятелно обяснителен. Просто бъдете внимателни и ще се оправи.
  • Конкурсът е отворен за всички жители на 50-те щата, окръг Колумбия, Канада (с изключение на Квебек), 18 години! За съжаление, ние не правим това правило (с изключение мразим никого), така че се сърдя на нашите адвокати и конкурс закони, ако трябва да се сърдя.
  • Победителите ще бъдат избрани на случаен принцип. Четири Победителите ще получат един компютърен инженер Барби.
  • Ако сте избрали, ще бъдат уведомени по електронната поща. Победителят трябва да отговори в срок от три дни след края на конкурса. Ако не отговори в рамките на този период, друг победител ще бъде избран.
  • Материалите за участие могат да се подават до сряда, 22-ри Декември, 2010 год., в 23:59 ET. Успех!
  • Пълен правила могат да бъдат намерени тук.

Engadget Подарявам: един компютърен инженер Барби! Спечели първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти декември 2010 г 14:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Fossil табло гледате концепция важно инфо от вашия Android или BlackBerry телефон, изглежда страхотно го правиш

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/fossil-connected-watch-concept-displays-vital-info-from-your-and/:
Разбира се, фирмите не са имали прекалено много успехи със свързан часовници - не забравяйте, SPOT ? Но не губете надежда! В изкопаеми Connected гледате концепция показва, че поне някой все още се опитва да донесе китката базирани хронометри в 21-ви век. Този часовник е проектиран да свържете с вашия Android или BlackBerry телефон чрез Bluetooth за показване на времето, информация повикващия номер, текстови съобщения, така нататък и така нататък. И за разлика от много от часовници, които виждаме в това пространство, той всъщност изглежда доста доста добра. Остава да се види кога точно те ще стигат до пазара (в момента дружеството е хеширане на концепцията и "да ги показва около Силиконовата долина", според Робърт Scoble), но да са, те трябва да се продава за около $ 200. Вземи по-отблизо след почивката.

Продължавам четене изкопаеми Connected концепция показва гледате важно инфо от вашия Android или BlackBerry телефон, изглежда страхотно да го прави

Fossil Connected концепция показва гледате важно инфо от вашия Android или BlackBerry телефон, изглежда страхотно това той първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 г. 14:42:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Geeky Gadgets | източник Scobleizer | Изпрати | Коментари

Chrome Хвърля Flash в пясък

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2-szpmQeHuk/story01.htm:
wiredmikey пише "Google обяви днес, че ще бъде разширяването на Chrome sandboxing технология за включване на Flash Player приложението. технология" Sandboxing "е метод за изолиране на заявление от останалата част от операционната система и плътно контролира своите ресурси. Според Google , новата функция sandboxing добавя допълнително ниво на защита и ще помогне за защита на потребителите срещу злонамерени страници, които се опитват да откраднат системи или да откраднат информация от системата. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Проучването показва, че "Фокс Нюз" Прави Вие по-слабо информирани

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/RqYILVtcpNQ/story01.htm:
Едно изследване на американските гласоподаватели от световното обществено мнение показва, че "Фокс Нюз" зрителите са значително по-неинформирани, отколкото потребителите на новини от други източници. Един от най-интересните въпроси е за родното място на президента Обама. 63% от зрителите смятат, Fox Обама не е роден в САЩ (или че не е ясно). През 2003 подобно изследване за войната в Ирак показа, че Fox зрителите отново бяха по-малко информирани по този въпрос, отколкото средното за страната. Нека войната пламъкът започне!

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Google Maps 5.0 попадения Android, включва нови 3D изглед на карта и офлайн навигация

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/google-maps-5-0-hits-android-includes-new-3d-map-view-and-offli/:
Google никога не е било страх да го "духне" с Google Maps, най-известната с включването на корабоплаването , който почука на краката изпод много на устройството GPS и ап пазар навигация. Google Maps 5.0 за Android може да изглежда по същия начин земята разбиващ , но бележи съществена промяна на основната технология на Google Maps. Най-важното е, че Google в момента ползва векторна графика за нейното карти, които са мащабируеми и много по-малко тегло в сравнение с традиционните зашити заедно Изображенията, използвани в повечето превъплъщения Google Maps. В вектори също така да дадат нещо друго цяло много по-секси от две неточен удар пръст може да "наклон" на картата, а сега сте се погрижили за 3D гледка на пейзажа. Това не е чак толкова наперен като Google Earth, но тя изглежда много повече полезно. Другото нещо, тези с ниски трафик векторни карти е на линия дава възможност за кеширане на карти, по-специално най-често посещаваните места, както и цялата пътувания, които са били пренасочени в мореплаването, включително и на потенциалните пренасочва. Някой с Android 1.6 или по-висока устройството може да изтеглите 5,0 в момента за свободни, но на 3D и офлайн характеристики са 2.0 + само.

Продължавам четене Google Maps 5.0 попадения Android, включва нови 3D изглед на карта и офлайн навигация

Google Maps 5.0 попадения Android, включва нови 3D изглед на карта и офлайн навигация първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 13:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Google Mobile Blog | Изпрати | Коментари

Unboxing нинджи ритник назад, четвърта стена за Nexus S

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/unboxing-ninjas-kick-back-the-fourth-wall-for-the-nexus-s/:
Когато е YouTube видео не на видео YouTube? От време на време, за насърчаване появи на сайта, който се мисли извън кутията, така да се каже. В чест на Nexus S (т.е. най-добрите Android телефон там до следващото най-добрите Android телефон излиза), е отново от Google партнира с Патрик Boivin и си измет група от малки нинджи - са наблюдавани преди това показва реални unboxing мощност на Nexus One пакет . Не искам да развалям забавлението, така че просто кликвате и да се насладите ... и след като всичко е казано и направено, държи под око за nunchuks. Доверете ни се.

Unboxing нинджи ритник назад, четвърта стена за Nexus S първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти декември 2010 год. 12:47:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | източник YouTube | Изпрати | Коментари

Sony разкрива цените и обемите на "Google TV?

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/television/sony-deja-ver-los-precios-y-los-tamanos-de-%c2%bfgoogle-tv/:

Оказва се, че някой в компанията, или сте недоволни от заплащането си и искам да развалям изненадата, че компанията е подготвила за вторник 12 октомври, или наистина имат желание премина. Защо? Защото не само пропускам информация (която не знаем дали това е реално) за възможните размери, в които Google ще телевизия, но и са се появили имената, които ще се нарича модели,.

Техните имена са: NSX-24GT1 24 инча, NSX-32GT1 31 инча, NSX-40-инчов 40GT1 NSX-46GT1, (може предположил) от 46 инча. И все пак, и риска, че цените им ще общото между 1300, 1400 и 1900 щатски долара.

Любопитният детайл: ако това е вярно, най-евтините на Google TV ще бъде още по-скъпи (300 долара), че 32-инчов модел по-скъпи от Sony има хора в техния каталог.

Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландската компания Nokia. Този път е ред на по-голям брат на С5-03 на Nokia C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Като операционна система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, който беше известен досега като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения Гвоздеят на програмата на Nokia C5-03 са достъп до Nokia Music Store и Ovi Store, от който можете да си купите музика и приложения за телефони Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Хан отбеляза 50 години на COBOL

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E_nVdb82T0k/story01.htm:
wiredog пише "The Atlantic съобщава новината, че" Смитсониън "Националния исторически музей американец има нов раздел на сайта им, посветен на документирането на историята на COBOL. изложба ще открие в музея през тази пролет."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.