четвъртък, 16 декември 2010 г.

Engadget празник подаръци Ръководство: Цифрови фотоапарати

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/engadgets-holiday-gift-guide-digital-cameras/:
Добре дошли в Engadget подаръци Пътеводител Holiday ! Екипът тук е добре запозната с сърцераздирателни затруднения на сезонни търговски опит, и ние искаме да ви помогне чрез боклук и излезе със съкровищата тази година. По-долу е на орляк днес от страна куратор чукове, и можете да се отправите обратно към подаръци център Guide, за да видите останалата част от продукта водачи, тъй като те са добавен през целия празничен сезон.
Нов цифров фотоапарат е твърдо за излизане на притурката намира на почти всеки в своя списък, тъй като всеки обича и споделянето на снимки. Но свързването на правото камера на правилното лице на правилната цена може да бъде предизвикателство - с хиляди камера избор обхваща всяка форма, размер и цена, бране на правото камера може да бъде огромна. Вие сте в час, все пак - ние разгледахме всички на 2010 г. на предложения празник камера и свиват нещата за вас. Четете!

Продължавам четене Engadget празник подаръци Ръководство: Цифрови фотоапарати

Engadget празник подаръци Ръководство: Цифрови камери, първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти декември 2010 год. 17:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар