четвъртък, 16 декември 2010 г.

Google Maps 5.0 попадения Android, включва нови 3D изглед на карта и офлайн навигация

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/google-maps-5-0-hits-android-includes-new-3d-map-view-and-offli/:
Google никога не е било страх да го "духне" с Google Maps, най-известната с включването на корабоплаването , който почука на краката изпод много на устройството GPS и ап пазар навигация. Google Maps 5.0 за Android може да изглежда по същия начин земята разбиващ , но бележи съществена промяна на основната технология на Google Maps. Най-важното е, че Google в момента ползва векторна графика за нейното карти, които са мащабируеми и много по-малко тегло в сравнение с традиционните зашити заедно Изображенията, използвани в повечето превъплъщения Google Maps. В вектори също така да дадат нещо друго цяло много по-секси от две неточен удар пръст може да "наклон" на картата, а сега сте се погрижили за 3D гледка на пейзажа. Това не е чак толкова наперен като Google Earth, но тя изглежда много повече полезно. Другото нещо, тези с ниски трафик векторни карти е на линия дава възможност за кеширане на карти, по-специално най-често посещаваните места, както и цялата пътувания, които са били пренасочени в мореплаването, включително и на потенциалните пренасочва. Някой с Android 1.6 или по-висока устройството може да изтеглите 5,0 в момента за свободни, но на 3D и офлайн характеристики са 2.0 + само.

Продължавам четене Google Maps 5.0 попадения Android, включва нови 3D изглед на карта и офлайн навигация

Google Maps 5.0 попадения Android, включва нови 3D изглед на карта и офлайн навигация първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 13:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Google Mobile Blog | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар