четвъртък, 16 декември 2010 г.

Първо Помислете Сити електрически превозни средства, предадени на правителството Индиана, Лесли Knope призовава чипове на всички ги

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/first-think-city-electric-vehicles-delivered-to-indiana-governme/:
Се насочва към Pawnee, Индиана скоро време? Да не се лъжа, това е място, което оцелява само в две места: в ума, и студия на NBC. Единственият "Pawnee" в близост до Prairie-членка се намира в Илинойс, но това е готино, все още можем да се преструваш. След съдебното заседание , че Помислете планира да ястреб си град електрическо превозно средство в "Голямата ябълка" тази година, изглежда, че правителство на Индиана действително ще бъде първият, който го придобие. Оборудване, все пак, като знаем колко Мисли най-вече по производствено съоръжение, паркирани в Elkhart, IN. Първите 15 Град електромобили - описани от компанията като "изцяло електрически, с нулеви емисии автомобили, проектирани в Скандинавия за приложения за Флота и градски пътуващите" - са хит на движение на земята, доставени на Министерството на администрацията, които се използват главно от Министерството на природните ресурси в парка система на държавата. Естествено, Рон Суонсън е в прерязване на лентата церемония с ум да тласнат един за своя лична употреба, но след като е научил на принципа "Мисли план най-накрая да ставам търговията на дребно в определени населени места в САЩ през втората половина на 2011 г., съвестта си имам толкова по-добре от него. Пфу.

Продължи четене Първо Помислете Сити електрически превозни средства, предадени на правителството Индиана, Лесли Knope призовава чипове на всички ги

Първо Помислете Сити електрически превозни средства, предадени на правителството Индиана, Лесли Knope призовава чипове на всички ги първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти декември, 2010 година 12:05:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Autoblog Зелени | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар