четвъртък, 16 декември 2010 г.

Kinect Hacks Daily, Епизод 47: Kinect научи да контролира XBMC чрез жестове

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/kinect-hacks-daily-episode-47-kinect-taught-to-control-xbmc-th/:
Една от любимите ни части на Kinect, поне теоретично , е идеята на контролера без дистанционно и без контрол върху арматурното табло и медии цифрови. Разбира се, това никога няма да са оптимизирани и хапе като тези, изпробвана и истински цифров бутони, но това е един голям трик страна, и ние сме всичко за страната трикове. Е, сега можете да получите някои от този жест Mojo става с настройките XBMC - и ние сме се познае, в крайна сметка ще бъде в състояние да контролира почти всичко друго би трябвало да използвате основни "наляво, надясно, натиснете" действия за навигация. Единствената ни предложение? Вземи някои от които Dance Централна стил навигационното меню става тук. Това се отнася и за теб, Microsoft.

[Благодаря, Джошуа]

Kinect Hacks Daily, Епизод 47: Kinect научи да контролира XBMC чрез жестове с ръце първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти декември, 2010 г 21:32:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар