четвъртък, 16 декември 2010 г.

Microsoft признава, "провал" с Xbox 360 Faceplates, казва никой не ги е купил

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/microsoft-admits-failure-with-xbox-360-faceplates-says-nobody/:
Това е строго за протокола, това, което документи не е естетически експерименти. "Майкрософт" Албърт Penello е в ъгъла на интервю от британските Официален Xbox Magazine - най-вече, за да обсъдят конзолата петгодишен юбилей - и техните дискурс докосна на злополучния предна аксесоар за оригиналния 360. Penello призна, че въпреки че "Faceplates са това, което всеки иска да направи" преди пет години, те почти не се получи по отношение на дребно успех, поради което "Майкрософт" да ги избият доста бързо. Ние не можем да кажем, че някога силни чувства така или иначе за тези пластмасови prettifiers, нека просто се радваме, че "Майкрософт" късно конзола периферни вероятно няма да бъде предмет на подобни признания МЕА culpa след пет години.

Microsoft признава, "провал" с Xbox 360 Faceplates, казва никой не ги е купил първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 г. 09:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Kotaku | източник Официален Xbox Magazine | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар