четвъртък, 16 декември 2010 г.

USAF да получавате последните си безпилотни летателни апарати Predator в началото на 2011 г.

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/usaf-to-receive-the-last-of-its-predator-drones-in-early-2011/:
Въпреки противоречивото (и смъртоносни) използване на военни самолети със сигурност не показва никакви признаци на намаляване на емисиите, на ВВС съобщи, че наскоро закупуване на 268 хищниците ще бъде неговата последна. Превозните средства, произведени от генералния Atomics, трябва да бъде в ръцете на военните от началото на следващата година. От своя страна, на USAF очевидно ще преминат към закупуване Reaper безпилотни летателни апарати - които могат да пренасят голямо разнообразие на въоръжения, включително Sidewinder или Hellfire ракети и бомби с лазерно насочване. Ние просто се надявам, че те не използвате некриптирана видео канали , които направиха хищници толкова лесно да се наблюдава.

USAF да получавате последните си безпилотни летателни апарати Predator в началото на 2011 г. Първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти декември 2010 год. 02:39:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Кабелен | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар