четвъртък, 16 декември 2010 г.

Mercedes SLS AMG електрически E-Cell визуализира: врата счупване и ретината-изгарящо (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/16/mercedes-electric-sls-amg-e-cell-previewed-neck-snapping-and-re/:
Mercedes SLS AMG електрически E-Cell визуализира: врата счупване и ретината-изгарящо
Ако някога след нужда от очила предупреждение това е то. Вижте тази работа боя. Това е доста горещо цвят за доста гореща кола, E-Cell , един Mercedes SLS AMG, че е имал своите вътрешни активи горене жилка и да се замени с не един, не два, а четири електрически мотори. Това е едно на колела, разбира се, и ако ги добавите всички се получават еквивалента на 528hp, малко по-малко от 563hp на серийния модел, а въртящият момент е до 649ft/lbs от запаса колата 479 - и е електрически това е всичко на разположение от самото начало. За съжаление, обаче, усукване сила не е единственото нещо, което е набъбнало с тази кола добавяне на огромен £ 880 към вече тежина 3571. Според Auto Express, който е имал определено негативен ефект върху работата, но тя не по-малко предлагане на един доста уважаван 125 мили обхват. Още няма информация за цената или кога точно Mercedes може да постави това нещо в производство, но по-рано думата е ние няма да я виждат по улиците по всяко време преди 2013 г.. Най-добре да се подготвите сега, като гледаше към слънцето в продължение на няколко минути на ден, и направи си услуга: начало крив, преди да натиснете "играе" на видеото по-долу.

Продължавам четене Mercedes SLS AMG електрически E-Cell визуализира: врата счупване и ретината-изгарящо (видео)

Mercedes SLS AMG електрически E-Cell визуализира: врата счупване и ретината-изгарящо (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 16-ти Декември 2010 год. 10:52:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Auto Express | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар