четвъртък, 16 декември 2010 г.

Динамичен очите LCD очила изличи на слънцето, а не края на живота си (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/15/dynamic-eye-lcd-sunglasses-blot-out-the-sun-not-the-rest-of-you/:
Динамичен очите LCD очила изличи на слънцето, а не края на живота си
Тези гигантски Chanel очила сте купили за $ 450 може да ви накара да изглеждате случва на басейна, но не забележите, че допълнителни кривогледство линии сте се благодарение на своите едва-там оцветяването? Не е готино, и че не би било проблем, с нюанси Dynamic очите. Концепцията модел по-горе наистина изглежда по-зле от тази двойка изкопирана Oakleys имаш за $ 20 от страна на някои търговски център павилион, но това е изключително добре от началото на прототип демонстрира по-долу, готов за камео си в търсене на Nerds V: Nerds Хит на плажа. Концепцията е проста: всеки обектив е, че LCD създава тъмна кутия над слънцето, заличаване най-големият източник на блясък и позволява на останалата част от очила, за да остане доста по-малко цветни. Те са дори казва, да работят през нощта. Това е проект на компанията работи с години и все още има много месеци на ляво развитие, но тя се чувства достатъчно близо, за да помоли за помощ чрез стартовия си. Ако се чувствате щедри, $ 400 дарение ще си гарантирате един от първите двойки, за да слизат от поточните линии - или просто да чип по $ 10 за сега и ще получите електронна поща ви казвам, когато можете да си поръчате. Може би най-сигурен начин да отида.

Продължавам четене Dynamic очите LCD очила изличи на слънцето, а не края на живота си (видео)

Динамичен очите LCD очила изличи на слънцето, а не края на живота си (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 15-ти декември 2010 год. 18:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Якото Gadgets | източник Динамичен очите | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар