четвъртък, 24 март 2011 г.

Спот филм закуп киоска за циљ да победи редбок на цену и практичност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/spot-movie-rental-kiosks-aim-to-beat-redbox-on-price-and-conveni/:
Пошто Нетфликс доживљава нови конкурс за свој популарни модел дистрибуције филм само одговара да редбок треба превише и најинтересантнији учесник смо видели у киоску бизнис филм "Спот разлику.". Тест је недавно покренула 25 кутија у округу Риверсајд Калифорнији и тренутно тукли редбок је цена од изнајмљивања ДВД и Блу-раи дискови за $ 1 / дан сваки, или 89 центи ако је изнајмио у паровима. Наравно, само победа на цену није довољна да нас сачува од лепљење са нашим купон кодови и смартпхоне апликација , али компанија је фиксна наш главни говедина са црвеним пољима за пројектовање киоск са два слота, један за изнајмљивање, а други за повратак. На тај начин нисте чекају иза људи као што су обрано Уалмарт кроз сваки диск у кутији када све што желите да урадите је да се врати глее, Сезона 2, Том 1 и бити на правом путу. Он такође тврди да стане више филмова у мањем простору, али стварно, да нас је на Екпресс слот диск повратак.

Наставити читање Спот филм закуп киоска за циљ да победи редбок на цену и практичност

Спот филм закуп киоска за циљ да победи редбок на цену и практичност првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 16:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хоме Медиа Магазине | Соурце Место | Емаил тхис | Цомментс

Гомила-Соурцед зрачења мапе у Азији и САД

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/WjYj1bq7XoM/Crowd-Sourced-Radiation-Maps-In-Asia-and-US:
кклеинер пише "У протеклих неколико недеља, неколико гомила-зрачења потиче карте су се појавиле које покушавају да дају до минут гледа на претњу нивоу у областима које ће највероватније бити погођене катастрофа: Јапана, Азије и САД. Ове мапе, на располагању јавности за бесплатно онлине, благовремено су пример како корисник-скрипта системи су револуцију у начин на који решавају проблеме за праћење нивоа радијације. је само почетак Ово је преглед о томе како убрзава технологија ће нам омогућити да прате. било шта, било где, у реалном времену. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Тексас сајта гура Назад Познат Датум Решења за Северну Америку

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Ywvt6QB6AF0/Texas-Site-Pushes-Back-Known-Settlement-Date-For-North-America:
Велцроман1 пише "откриће античких камених алатки на археолошком копају у Тексасу гурнути назад присуство људи у Северној Америци, можда чак 2.500 година пронашли налазио се 5 метара испод материјала оставио познати Хлодовех културе. , који је некада мислио да је први амерички досељеници око 13.000 година је било. "попут проналажења Свети грал", рекао је Вотерс у телефонском интервјуу да пронађете оно што чини се да велики отвореном кампа "је заиста задовољавајуће. Срећни и задовољавајући.. '"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како Мац ОС Кс, 10 данас, измењена Свет Аппле

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JAWsC0Zvawg/How-Mac-OS-X-10-Today-Changed-Apples-World:
ЦВмике пише "Пре десет година Данас, Аппле-ов први пуну јавну верзију Мац ОС Кс је у продаји широм света да раздраган пријем у хиљадама Мац корисници су присуствовали специјални настани на свом локалном рачунару продавницама широм планете Оно што нисмо тада знали. је да је Аппле припрема да отвори свој сопствени ланац малопродајних објеката, нити су чули смо Стив Џобс користе фразу "иПод" оперативног система Виндовс је и даље био конкурент и. Гоогле је и даље претраживача. То су били ведри дани, када се Мац значило припадају другом тиму, пише Џони Еванс Ми смо у потрази на осмом значајне ОС Кс издање у наредних неколико месеци. Лиона, који би требало да понуди неки елементи уједињења између ИОС и ОС Кс. Не постоје још неки грешке на гвожђе из међутим, нарочито проблем са АЦЛ-а (Аццесс Цонтрол Листс) унутар Финдер Надам се одласку екс-Нект оперативном систему Мац ОС шеф, Бертран Серлет. моћи ће да се поправи ово пре него што напусти. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Лоцкхеед Мартин показује Ориона летелица, нови тајни јазбину

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/lockheed-martin-shows-off-orion-spacecraft-new-underground-lair/:
Лоцкхеед Мартин показује Ополло летелица, Нев Ундергроунд јазбину
Не, то није Аполо командни модул да гледате тамо. Шта је старо поново је ново у свемиру дизајн, и шта је плутајући изнад бестежинском Овај текст је фотографија следећег човечанства велика кола у свемир. То је Ориона летилица из Локид Мартин, наручио је НАСА- и дизајнирани да носе посаду од четири не само за путовања у орбиту, али добро се у соларном систему. Локид Мартин је само узети облози искључите ствар за први пут, и показује свој нови свемирским операцијама Симулација центар (СОСЦ), који се налази ни у Хјустону ни Цапе Цанаверал. То је уместо укопаним у врху изграђен темељ у Колораду, теоријски га изолује од сеизмичких и других поремећаја, тако да тестирање посаде могу да раде свој ствар без спољног мешања. У том бункеру брод тренутно тестира пред планирано лансирање првог у 2013, узимајући посаде у орбиту чим 2016. Марсу? То би могло бити још неколико година.

Упдате: Џон написао је да истакнем да је објекат изграђен заправо на неки темељ, а не у темељ. Дакле, то није подземне Лаир након свих - али је и даље легло од Голли.

Лоцкхеед Мартин показује Ориона летелица, нови тајни брлог првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 14:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ДаилиТецх | Соурце Лоцкхеед Мартин | Емаил тхис | Цомментс

Скуаре Еник покреће Хиппос лаб за развој смарт телефон игре

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/square-enix-launches-hippos-lab-for-smartphone-game-development/:
Скуаре Еник није тачно странац смарт телефона сцену, али изгледа да компанија која стоји иза Финал Фантаси (међу многим другим играма), сада ће да се крећу веома мало изван луке својих постојећих игара за друге конзоле. Компанија је управо најавила лансирање своје нове Хиппос лаб Гаме Студио развоја, која ће бити првенствено усмерена на стварање "високог квалитета оригиналног садржаја" за смарт телефоне. Детаљи су, нажалост, још увек прилично светло иза тога, али студио је очигледно био горе и трчање од 7. марта, и он каже да се нада да ће имати своју прву утакмицу "спремна ускоро." Нема речи да ли су постигли лиценце за гладне гладан Хиппос.

Скуаре Еник покреће Хиппос Лабораторије за игру развој смарт телефон првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 15:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Котаку | Соурце Скуаре Еник | Емаил тхис | Цомментс

Енгадгет Мобилни Подцаст, уживо из ЦТИА у 2:45 ет!

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/the-engadget-mobile-podcast-live-from-ctia-at-2-45-et/:
3Д ХТЦс , дуал цоре локалне самоуправе , 8.9-инчни Самсунгс , и сунце-натапање приказа : Непотребно је рећи, то је било забавно ЦТИА Вирелесс као и обично, а то није ни укључујући и све АТ & Т / Т-Мобиле лудило од прошлог викенда! Ми смо увијен се поред ватре (знате, јер постоје камини разбацане о ЦТИА Прикажи спрат) са микрофоном да вам донесе недеље у мобилној вести ... живе од Сунни Орланду на Флориди. Придружите нам се!

Наставити читање Енгадгет Мобилни Подцаст, уживо из ЦТИА у 2:45 ет!

Енгадгет Мобилни Подцаст, уживо из ЦТИА у 2:45 ет! првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 14:28:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Превозници Одлагање Плаћање унос текста у Јапану Донације

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kcCH-1KD48g/Carriers-Delay-Paying-Japans-Texting-Donations:
Јулие188 пише "Као испад из Јапана земљотрес / цунами / топљење нуклеарног трагедија наставља да се развија, Американци желе да помогну како сазнајемо од Хаитија катастрофу која најлакше да урадите је да текст донацију наша омиљена организације олакшање.. Али, за разлику од Хаитија, Јапана текст-у-дају донације ће да потраје и три месеца да се на помоћ агенције и компаније за руковање ових донација, мГиве.цом, није одрекао трансакција коју наплаћује олакшање агенција.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле неће повући апп Цхецкпоинт утаје

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cAKpM_vFMG8/Google-Wont-Pull-Checkpoint-Evasion-App:
РедЕаредСлидер пише "Не очекујем да Гоогле уклоните апликације које помажу корисницима да избегну контролне пунктове ДУИ -. Компанија каже да је оставља контроверзни апликација на андроид Тржиште извор је рекао да компанија само уклања апликације које крше своје андроид смерницама за садржај и апликације у Питање бр се не чини да крше ове смернице. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Визуелно: предубедјења о личној безбедности рачунара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/visualized-preconceived-notions-about-personal-computer-securit/:
Видите да графикон горе? То је лепо визуелизацију од народних модела десетак околних идеју о безбедности рачунара код куће, осмислили савезне државе Мичиген сопственог Рик Васх Да га изгради (као и перо текстуалног објашњења да га врати), он је интервјуисао велики број корисника рачунара са различитим нивоима софистицираности, уз циљ је да сазнате како нормалан Земљани тумачи потенцијалне претње свог рачунара. Његов налаз? Огромну количину кућних рачунара су често несигурни, јер "они управља неувежбани, неквалификовани корисника." Он је такође открио да рачунари и даље у великој мери изложени ризику, упркос цветање мрежу превентивне софтвер и савете, а готово сигурно добио за свој труд. Хит извор линк за више, али тек након што сте спиффед горе, бачена на пар наочара и ногама једну ногу се на сточић за кафу који се налази испред вас.

Визуелно: предубедјења о личној безбедности рачунара је првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 13:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Боинг Боинг | Соурце Рик Оперите (ПДФ) | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Побољшање продуктивности (са науком)

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aH1sy905z1Y/Improving-Productivity-With-Science:
Анонимни читалац пише: "То је опште познато да је више монитора повећавају продуктивност, али у ствари не постоји било какво истраживање да подржава ту тврдњу, међутим, студија. Су показала да постоји неколико једноставних подешавања за радну средину да повећају продуктивност. Међу њима : Користимо извора светлости и температуру држати биљке канцеларије ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

иРобот дебитује 'тхровабле "110 ФирстЛоок робота

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/irobot-debuts-throwable-110-firstlook-robot/:
Наравно, било који иРобот бот је технички "тхровабле", али је нова компанија иРобот 110 ФирстЛоок робота је гарантовано да преживи да је баци и задржати ваљања, па чак и да издржи 15-нога пада на бетон. Као што могу да кажем са наступа, и ова је такође пре свега војно бота, а иРобот каже да је идеална за "исхитрених актуелне ситуације", као и за испитивање тунела и другим просторима (мери само девет инча са дванаест инча и тежак пет килограма). Шта више, она такође обећава да настави са радом дуже од шест сати на време, и то може бити контролисан коришћењем диван ручни зглоб који се монтира екран осетљив на додир контролер. Шеф у прошлости пауза за видео.

Наставити читање иРобот деби 'тхровабле "110 ФирстЛоок робота

тхровабле "иРобот деби" 110 ФирстЛоок робота првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 12:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце иРобот | Емаил тхис | Цомментс

Уклони из Аппле-Самба ОС Кс 10,7 Због ГПЛв3

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/cWr4C5jXyHo/Apple-Remove-Samba-From-OS-X-107-Because-of-GPLv3:
рецоиледснаке пише "предстојеће издање Мац ОС Кс 10,7 Лав Сервер ће уклонити раније пакету отвореног кода Самба софтвера и заменити га са сопственим алатима Аппле за Виндовс дељење датотека и услуге директоријума мреже у и на Мац ОС Кс Сервер и клијент издања, Самба омогућава. Мац да делите датотеке са Виндовс клијената на мрежи и приступ услузи Виндовс филе сервере Она је, такође, касније дозволио Мац ОС Кс Сервер да ради као НТ домену контролер за управљање налозима мреше и проверите да Роаминг профилима и хоме директоријуме доступна на Виндовс ПЦ кориснике.. али , Самба тим је преселио активан развој пројекта строжи ГПЛв3 лиценцом, која спречава да користе Аппле-комерцијално софтвер. Аппле је сада каже да је препоручио Ацтиве Дирецтори да корисницима који су још увек зависи од старијим НТ домену контролер мрежном директоријуму услуге Аппле је раније престао доприноси код ГЦЦ и почео да гледа на друге опције као што су ЛЛВМ због пребацили ГЦЦ-да ГПЛв3.. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.