четвъртък, 24 март 2011 г.

Визуелно: предубедјења о личној безбедности рачунара

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/visualized-preconceived-notions-about-personal-computer-securit/:
Видите да графикон горе? То је лепо визуелизацију од народних модела десетак околних идеју о безбедности рачунара код куће, осмислили савезне државе Мичиген сопственог Рик Васх Да га изгради (као и перо текстуалног објашњења да га врати), он је интервјуисао велики број корисника рачунара са различитим нивоима софистицираности, уз циљ је да сазнате како нормалан Земљани тумачи потенцијалне претње свог рачунара. Његов налаз? Огромну количину кућних рачунара су често несигурни, јер "они управља неувежбани, неквалификовани корисника." Он је такође открио да рачунари и даље у великој мери изложени ризику, упркос цветање мрежу превентивне софтвер и савете, а готово сигурно добио за свој труд. Хит извор линк за више, али тек након што сте спиффед горе, бачена на пар наочара и ногама једну ногу се на сточић за кафу који се налази испред вас.

Визуелно: предубедјења о личној безбедности рачунара је првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 13:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Боинг Боинг | Соурце Рик Оперите (ПДФ) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар