четвъртък, 24 март 2011 г.

Нокиа види Мрежњача Дисплеј у Таблет будућности, а можда и наочаре без 3Д

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/samsung-sees-a-retina-display-in-your-tablet-future-and-perhaps/:
Самсунг зурио у своју кристалну куглу данас, а шта је то видети? Густина пиксела таблета екрана драстично повећава. Да, док се Аппле можда успели да уклопе у екран иПад 2 достојан Мрежњача надимак, то звучи као што су Самсунг може радити на управо такву ствар, као компанија пројеката који ће имати таблет рачунар приказује са 300 до 400 пиксела -по-инчни резолуције до 2015. Тренутно, Самсунг Галаки картица има седам инча, 1024 к 600 панел, што значи да се само око 170ппи, али указује на то да Самсунг-у исти величине таблета може се протежу далеко изван 1080п резолуције десктопа као густина пиксела повећава, а ипак још увек успевају угледни 8 до 10 сати трајања батерије. Самсунг је такође рекао да, иако је још увек чека да види да ли потрошачи усвоји стереоскопски 3Д, то би могло бити заинтересовани за приступање врева, можда доноси наочаре без таблета екран на тржишту у годинама које долазе. Радознали шта још може да држи будућности, према Самсунг? Завирите у нашој галерији испод.

Нокиа види Мрежњача Дисплеј у Таблет будућности, а можда и наочаре без 3Д првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 19:41:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар