четвъртък, 24 март 2011 г.

Валве Гејб Њуел наговештава могући паре порт за ИОС / андроид, може бити дува топао ваздух

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/valves-gabe-newell-hints-at-possible-steam-port-to-ios-androi/:
Ми бих препоруцио узимање ово све са здравом резервом за сада, али у складу са срећним Покреће парно форуму члана који је постигао путовање седиште вентила, компаније с обзиром на ИОС / андроид луке паре. Да, паре - ви знате, да је невероватно популарне игре дистрибуције сервис који ради свој дарнедест да убијемо паковању игра продају видеа. Како прича одмиче, Политичка Гамер био у стању да седне са вентилом сопственим Гејб Њуел на тик, и док су теме разговора били су очигледно различити, један поен а посебно увређен наш интерес. Наводно, Гејб је потврдио да компанија "разматра ИОС / Андроид платформу за могуће проширење са паром", што чини апсолутном смислу дати колико добро примљен иПод Тоуцх и иПхоне су од стране играча. Да бисте покренули, Сони Ерицссон Кспериа Игра је одмах иза кривине, и ако Амазон у могућности да покрене сопствену продавницу апликација , зашто не истисне Гаме-орјентисане један од имена која људи већ знају и поверење? Наравно, размишљамо могућност је далеко другачија од улаже средства у нови производ, тако да док не чујете да је друга дефинитивно дешава, ми ћемо да радимо наше најбоље да сузбије наша очекивања. Назовите то самоодржања.

Валве Гејб Њуел наговештава могући паре порт за ИОС / андроид, може бити дува топао ваздух првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 16:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Рецомбу | Соурце Парни | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар