четвъртък, 24 март 2011 г.

ТелеПресенце Технологија КИОСК да би виртуелни тржни центар у близини вас, идемо на руку-

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/telepresence-tech-kiosk-to-bring-virtual-shopping-to-a-mall-near/:
Ако је Амазон су да одлазе ван интернет у корист више опипљивих медија да Торбарити своју робу, можда размотрити нешто као Тецх нови ТелеПресенце ТелеПресенце киоска за посао. Имамо изненађење демо система у Самсунг је данас догађај и дошла у гостима заинтригирала. Технологија чини 2Д слике које лебде и ротирају у простору, дајући продаваца начин да дозволите клијенти виде своје производе као да су заиста тамо, а део трошкова - око $ 1,50 на сат - плаћања меатбагс на човека традиционалне цигле и малтер продавници. Посебан екран осетљив на додир омогућава купци кретали кроз ставке на располагању, говори лицем у лице са виртуелним кориснички сервис, и да купује. Проверите галерију да бисте видели више о томе шта наша будућност изгледа мало.

ТелеПресенце Технологија КИОСК да би виртуелни тржни центар у близини вас, идемо руке-на првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 23:59:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар