четвъртък, 24 март 2011 г.

Фемто форума објављује АПИ спецификација за фемтоцелл апликације, места фокус на свест информације "

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/23/femto-forum-publishes-api-specification-for-femtocell-apps-plac/:
Као да свет потребан још један удружења да одржи корак са, ЦТИА Вирелесс 2011 испоручује управо то. Фемто Форума, који је урадио одличан посао преостале тајне у последње време, управо је објавио "индустрија-широк и договорен скуп АПИ спецификација", који ће омогућити "напредне мобилне апликације засноване на фемтоцелл технологију." Истина, прва апликација на основу спецификације су већ изградили, и тренутно доступан фемтоцелл заједници. Спецификације су за мрежних АПИ, који ће наводно "омогућити оператерима да вози развој фемтоцелл погон отвореног приступа, предузећа и потрошача апликација", а такође ћемо дати информације свест како би се омогућило програмерима могућност да уграде побољшани присуство, контекст и локацију осетљиве функције у нове и постојеће апликације. Наравно, ми бисмо много више рачуна о тим базиран на локацији апликације, ако бисмо могли да превучете наше 3Г Мицроцелл у Панаму да га користе да би бесплатне позиве док је на одмору, али хеј - ​​можда је следећи логичан корак. Не да смо ми много си за полагање уз савете или било шта.

Фемто форума објављује АПИ спецификација за фемтоцелл апликације, места фокус на свест информације " првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 23 Маи 2011 22:44:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ПЦ Ворлд | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар