четвъртък, 24 март 2011 г.

Спот филм закуп киоска за циљ да победи редбок на цену и практичност

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/spot-movie-rental-kiosks-aim-to-beat-redbox-on-price-and-conveni/:
Пошто Нетфликс доживљава нови конкурс за свој популарни модел дистрибуције филм само одговара да редбок треба превише и најинтересантнији учесник смо видели у киоску бизнис филм "Спот разлику.". Тест је недавно покренула 25 кутија у округу Риверсајд Калифорнији и тренутно тукли редбок је цена од изнајмљивања ДВД и Блу-раи дискови за $ 1 / дан сваки, или 89 центи ако је изнајмио у паровима. Наравно, само победа на цену није довољна да нас сачува од лепљење са нашим купон кодови и смартпхоне апликација , али компанија је фиксна наш главни говедина са црвеним пољима за пројектовање киоск са два слота, један за изнајмљивање, а други за повратак. На тај начин нисте чекају иза људи као што су обрано Уалмарт кроз сваки диск у кутији када све што желите да урадите је да се врати глее, Сезона 2, Том 1 и бити на правом путу. Он такође тврди да стане више филмова у мањем простору, али стварно, да нас је на Екпресс слот диск повратак.

Наставити читање Спот филм закуп киоска за циљ да победи редбок на цену и практичност

Спот филм закуп киоска за циљ да победи редбок на цену и практичност првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 16:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Хоме Медиа Магазине | Соурце Место | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар