четвъртък, 24 март 2011 г.

Блио Е-софтвер за читање још увек жив, доћи ће претходно инсталираним на Т-Мобиле Андроид уређаји

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/24/blio-e-reading-software-still-alive-will-come-preloaded-on-t-mo/:
Запамтите Блио ? Да, наша сећања на ове шарене еБоок-софтвер за читање почињу да бледе превише, али сада Т-Мобиле је око спреман да га Ианк из сенки таме са недавно најавио партнерство. Садржај провајдера Бакер & Таилор ће бити одговоран за инсталирање Блио андроид апп на "изаберите будуће производе из Т-Мобиле САД", а насељавају га привлачног садржаја. Блио продавница је дошла до сада обухвата здраву три милиона наслова, и слободне и плаћени, и требало би да имате Виндовс верзије свог софтвера, добићете слатко аутоматизације да га синхронизујете са вашим мобилним уређајем, као добро. Да бисте добили читања почели лепо и рано, скочи иза паузе за пуну саопштењу.

Наставити читање Блио Е-софтвер за читање још увек жив, доћи ће претходно инсталираним на Т-Мобиле Андроид уређаји

Блио Е-софтвер за читање још увек жив, доћи ће претходно инсталираним на Т-Мобиле Андроид уређаји првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 24 Апр 2011 07:19:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар