събота, 18 декември 2010 г.

Опасения относно поверителността с Android и iPhone Apps

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-z9AIekozoo/story01.htm:
carre4 пише "The Wall Street Journal излезе с една статия, където те изпитват, 101-популярните приложения смартфон и показват, че 56 от тях предават различни типове информация, включително уникални идентификатори на телефона, възраст, пол, пощенски код и населено място за реклама дружества. Статията включително отговорите на нарушение ап лица и говори за натиск, че някои фирми се чувстват дори и да споделят повече информация, като Макс Binshtok, създател на DailyHoroscope за Android, който е бил насърчен от рекламна мрежа за предаване на кадри места на потребителите. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Опасения относно поверителността с Android и iPhone Apps

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/a7Y2aR4_ppU/story01.htm:
carre4 пише "The Wall Street Journal излезе с една статия, където те изпитват, 101-популярните приложения смартфон и показват, че 56 от тях предават различни типове информация, включително уникални идентификатори на телефона, възраст, пол, пощенски код и населено място за реклама дружества. Статията включително отговорите на нарушение ап лица и говори за натиск, че някои фирми се чувстват дори и да споделят повече информация, като Макс Binshtok, създател на DailyHoroscope за Android, който е бил насърчен от рекламна мрежа за предаване на кадри места на потребителите. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Velocity Micro на 7-инчов Круз T301 Android 2.0 таблетка повърхности на Амазонка, корабоплаването сега за $ 250

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/velocity-micros-7-inch-cruz-t301-android-2-0-tablet-surfaces-on/:
Това е като Tablet Круз , но с по-T301 хвърлени в микс. Всички закачлив настрана, ще се заложи, че по-голямата част от глупаци няма да забележите разликите между съществуващите Круз Tablet и T301 с един поглед, и честно казано, ние искаме Velocity Micro ще сме свършили малко работа да отстрани. Поради някаква причина, 7-инчов плоча се доставят с Android 2.0, и докато 800 х 600 капацитивен сензорен звучи прекрасно наистина, че е трудно да се раздразни за такава остаряла операционна система. За тези, незаинтересован с лакомства присъства в Eclair и Froyo, има и 802.11n WiFi радио, вграден в приложението запаля и сменяеми батерии Li-Ion, че може да продължи до десет часа с добър ден ... или така според компанията. Без съмнение, акцентът тук е цената - от само $ 249,99, това е определено пълзящи надолу към LCD е-четец територия, с много екстри към обувка. Тя е корабоплаването днес, ако сте толкова наклонена.

Velocity Micro на 7-инчов Круз T301 Android 2.0 таблетка повърхности на Амазонка, корабоплаването сега за $ 250 първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември 2010 година 15:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Laptoping | източник Амазонка | Изпрати | Коментари

Spamhaus При DDoS Над Wikileaks.info

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/c_VQ9TeV8R0/story01.htm:
achowe пише "Стив Linford на Spamhaus пратих това на частен списък анти-спам и попита, че съобщението се измъкнем надлъж и нашир:" За да говорят за криминалните групировки, разположени в wikileaks.info огледало ПР, Spamhaus е в процес на DDoS от AnonOps. Тъй като нашият сайт не може да се стигне сега [всъщност спорадични], не можем да продължат да предупреждават потребителите Wikileaks да не зарежда неща от Heihachi ПР. ... AnonOps не като нашите обновяване статия, тук е това, което каза и това, което подадена на DDoS от нас. "" В края на това съобщение: "Spamhaus продължава да предупреждава Wikileaks читателите да се уверете, че те са и готови за изтегляне документи само от официалния сайт Wikileaks огледало Ние не казваш." не трябва да излизат да Wikileaks "ние не казва" Използване на сървър wikileaks.ch вместо това. "" Тук е пълно предупреждение на Spamhaus.

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




ExoPC сега за предварителна заявка на Microsoft магазин, доставка през следващата седмица

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/exopc-now-up-for-pre-order-at-microsoft-store-shipping-next-wee/:
Чака да нареди ExoPC тук, в САЩ на А? Е, днес е вашият ден - ExoPC току-що обяви, че това е партнира с собствен магазин на Microsoft много да Ви донесе 11.6-инчов Windows 7 таблетка. Има само една конфигурация в момента, но 699 $ те почерпи, а тънък 0,5-инчов плоча с 64GB на флаш памет, един Intel Atom N450 процесор, 2GB оперативна памет, Windows 7 Home Premium с уникални слой ExoPC потребителски интерфейс, както и пред-облицовъчни 1.3-мегапикселова камера. Що се отнася до този интерфейс, ExoPC просто ни каза, че основен актуализация трябва да идва през следващата седмица и че той ще измени редица проблеми имахме с нашите ранно преразглеждане единица . В плоча се очаква първият за предварителна заявка на Microsoft сайта се съхранява, но ние сме казал, че ще започне да доставя по-рано през следващата седмица. И ако чакаме да го проверите лично, преди изваждане на пластмаса, чуваме те трябва да бъдат, пристигащи във всички тези дребни места Microsoft скоро - очевидно, Сан Диего и Скотсдейл вече са ги на склад. Хей, изглежда г-н Балмър е прав, ние ще трябва Win 7 таблетки тази "крачка ваканционния сезон . "

ExoPC сега за предварителна заявка на Microsoft Store, корабоплаване следващата седмица, първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти Декември, 2010 14:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Microsoft се съхранява | Изпрати | Коментари

Периодичната таблица на елементите за да получите Update

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yWnCqNKSGK4/story01.htm:
. Lazarian пише "Учени от целия свят са простря актуализация на периодичната таблица на елементите По-специално, те се променят начина, по който са изразени атомни тегла от десет елементи От статията:." Например, сяра е по-известно да има стандарт атомното тегло 32.065. Въпреки това, неговото действително атомното тегло може да е навсякъде между 32,059 и 32,076, в зависимост от това къде се намира елемент. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Viewsonic G Tablet изтеглена от магазини, Staples, "фабричен дефект" виновен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/viewsonic-g-tablet-pulled-from-staples-stores-manufacturing-de/:
О, момче, не съм бил срамежлив за нашата любов е Tegra на NVIDIA 2 , но на таблетки, които са избрали да го използва, доколкото запазване, отговарящ на същата нещастна край: прекъсване на пода наличността магазин. Първо Toshiba фолио 100 битов британската прах, поради куп въпросите за качеството контрол , а сега на ViewSonic G Tablet става му маршируване поръчки от Staples, само с "фабричен дефект", цитирани като причина. Ако не бяхме такива благотворителни души, бихме могли да предполагат, че дефектът е бил само, че това таблетка не беше много добър още някой все пак избрахте за производството му. Нека да не бъдем прибързано, все пак - това е добра идея да видим какво Office Depot се с инвентара си , преди напълно написването на Г Tablet разстояние.

[Благодаря, Роб]

Продължавам четене Viewsonic G Tablet изтеглена от магазини, Staples, "фабричен дефект" виновен

Viewsonic G Tablet изтеглена от магазини, Staples, "фабричен дефект" виновен първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември, 2010 год. 13:21:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Разкриването на връзката между мобилни телефони и плодовитостта

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/3733mFLP7OQ/story01.htm:
ApharmdB пише "Ние често се хващам за лошото качество на науката докладване от страна на медиите. Блогър" Гардиън "от математиката отдел в" Куин Мери "към Лондонския университет е направила honeypot съобщение за пресата, за да видите колко лошо може да стане. (Или може би да има малко забавление за тралене на медиите?) Използваната статистика е силната връзка между броя на мобилните телефонни стълбове в район и броя на живородените. Разбира се, няма причинно-следствена връзка, тъй като и двете са, вместо на базата на 3-та променлива, местните размер на популацията. Slashdot читателите могат да държат на око източници на новини през уикенда, за да видите колко много сцепление историята става и да гледате железопътна катастрофа в реално време! "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Engadget китайски стане практически с M9 Meizu

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/engadget-chinese-goes-hands-on-with-the-meizu-m9/:
Ние паразитиращи нашите съмнения дали M9 Meizu някога ще бъде повече от еднорог, надут около сивото вещество на главния изпълнителен директор Джак Уонг, но ето и ето, един честен към добротата телефон-що пристигна на китайските си колеги "вратата ни. Нашите братя-от-друг-майки на Engadget китайски все още не са пуснати , че Ретина дисплей с еднаква през преса за изцеждане на пране, но техните камери са пръкват нон-стоп, и ако сте любопитни за буквалното формата на неща, за да дойде - или просто за всеки аспект на персонализирани Android Meizu е 2.2 интерфейс - ще го откриете в снимките по-долу.

Engadget китайски стане практически с M9 Meizu първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември 2010 12:07:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Engadget Китайски (1) , (2) | Изпрати | Коментари