събота, 18 декември 2010 г.

iTwin USB споделяне на файлове решение сега корабоплаването в Америка

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/itwin-usb-filesharing-solution-now-shipping-in-america/:
Надявам се, че не е пускал живота си за пауза в очакване на iTwin да превозва до САЩ от А, защото е взела само в продължение на цяла година да го направят. Дружеството е самостоятелно устройство на име най-сетне е в списъка за продажба в САЩ тази седмица, само на 50 лимитирана серия изгражда в състояние да главата преди Коледа. Ако паметта е малко бледи през последните 14 месеца, тази двойна-стик решение има за цел да прехвърлят файлове между две USB-устройства, но за разлика Infinitec на иев , това не е се правят смели обещания, свързани с медиите стрийминг. Концепцията е достатъчно проста, просто свържете единия от близнаците в компютъра, а другият в компютъра на приятел. Тя разчита на 256-битово AES криптиране, за да пазят нещата сигурно и дали това е достатъчно добра за вас, източник връзка е, когато трябва да бъде. Тези първи план комплекти се продават за $ 99 (плюс $ 10 доставка), с възможност за избор на gunmetal сив и жълтозелено очаквахте ли, и ако сте пропуснали своя удар в момента, общата наличност ще се появи началото на следващия месец.

Продължавам четене iTwin USB споделяне на файлове решение сега корабоплаването в Америка

iTwin USB споделяне на файлове решение сега корабоплаването в Америка първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември, 2010 год. 00:53:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник iTwin | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар