събота, 18 декември 2010 г.

Пандора за Android добавя Ford Sync AppLink съвместимост

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/17/pandora-for-android-adds-ford-sync-applink-compatibility/:
Хей, новата Ford Fiesta собственици: разбрахте, че си плебей транспортна фирма семейството всъщност е един от най-маниак-страхотно превозни средства на пътя днес? Ние бяхме просто напомня, че днес на новината, че най-новата версия на Пандора за Android подкрепя Ford Sync е AppLink технология, протокол, който позволява смартфон приложения чат с развлекателна система за вашия автомобил. Накратко, това означава, че вие ще бъдете в състояние да контролира Пандора с физически бутони на колата, копчета и doohickeys заедно с гласа контрол, надявам се ти дава още една голяма причина да държат телефона на здраво, засадени в джоба (или отделение за съхранение) и очите си на пътя. Актуализацията е на разположение в момента - и докато се изтегли, че може и да започне събирането на документи, за дилъра да тече кредитната си история.

Пандора за Android добавя Ford Sync AppLink съвместимост първоначално се появи на Engadget на Чет, 17-ти декември, 2010 год 17:06:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AppBrain | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар