събота, 18 декември 2010 г.

ДИА Parrot дигитална рамка за снимки с nodesign не е дигитална рамка за снимки

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/18/dia-parrot-digital-photo-frame-by-nodesign-is-not-a-digital-phot/:
Как рамка цифрова снимка, без да го кадриране? Това е оказващ влияние въпрос, считани от Parrot и nodesign агенция, и "мистериозни обект", известен като DIA Parrot е техният отговор. И какъв е смисълът? Ще позволим Parrot обясня.
Какво е поразително е неговата 10x4 инчов екран с висока резолюция. Демонтирани деконструиран, изключен от рамката, като че ли нямаше нищо след себе си, този екран е прозрачност, е светлина. Картини, снимки, се появява през тази "светеща кутия" в нова естетическа измерение ...

"В рамка за снимки проектирани от Жан-Луи Frechin е много тайнствена", продължава Анри Seydoux. "Жан-Луи е умен или" луди "достатъчно за разбиване на екрана LCD можем да свикна, и резултата е просто вълшебно. Ние не виждаме, когато снимката е от ... Това е просто там, върху този прозрачен и половина-демонтирани екрана ... Това е илюзионизъм! "
Потърсете го за да те върна 500 щатски долара, когато той стартира през февруари. Вие не очаква нова естетика измерение са евтини, нали?

Продължавам четене DIA Parrot дигитална рамка за снимки с nodesign не е дигитална рамка за снимки

ДИА Parrot дигитална рамка за снимки с nodesign не е дигитална рамка за снимки първоначално се появи на Engadget на Съб, 18-ти декември 2010 г 10:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Папагал | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар