четвъртък, 10 март 2011 г.

Нови напад може онемогућити телефоне путем СМС-а

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Pwe2rfa7IT0/New-Attack-Can-Disable-Phones-Via-SMS:
Траилруннер7 пише "пар безбедносни истраживачи из Немачке, показали неколико техника на ЦанСецВест конференцији овде у среду да им се омогућило да даљински рестарт, затвори или чак потпуно онемогућити многим популарним мобилних телефона са СМС порука техника која Нико и Колин Голде Муллинер разговарали ослања. о формирању ГСМ мреже и слање СМС порука специјално направљена за слушалице пар је показао видео демонстрацију телефона из широког спектра произвођача, укључујући и Нокиа, Сони Ерицссон, Нокиа и други рестарт, замрзавање и генерално делује чудан после пријема израђен. СМС поруке су послате. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фласх за ХТМЛ5 Преводилац: паметан али није лепа

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7M5u1_I_zPU/Flash-to-HTML5-Translator-Smart-But-Not-Pretty:
снидек пише "Кобна изузетку Неил Мекалистер узима први поглед на Валлаби, Адобе експериментални алат за претварање Фласх садржаја у ХТМЛ5, а проналази алатка занимљива идеја са мало тек треба да понуди". Валлаби инжењери су направили звук одлука у пројектовању алата, али Шта ви у ствари добијате када конвертујете фласх пројекат ХТМЛ5 је веома ограничен, 'пише МцАллистер, великим делом због тога што многи Блиц функције нису подржане, остављајући програмерима да додају своје сопствене интерактивност са јКуери. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


$ 1,2 милиона долара МС поена донета после Хакери схватим код Алгоритам

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/E3n6i26BVQ4/12-Million-Worth-of-MS-Points-Taken-After-Hackers-Figure-Out-Code-Algorithm:
Сачувај и изадји блогу извештаје да је група хакера схватио алгоритам иза сет промотивних кодова који су сваки откупити за 160 МС поена, валута користи на Ксбок Ливе. Цитирање: "особа би само да седи леђа и освежите изнова и изнова и полица се 160МСП кодова Није сваки код ће радити, али вецина би сајт почео да 404 због густог саобраћаја Ако сте ближе везе... да пиратерија заједници, можете пронаћи програм који се кодови за вас ... Ова метода је мало више посла од корисника. али је ипак довољно једноставни за 12 година да схватим. ... Мицрософт открили о овом експлоатишу и заустави га одмах, али Интернет пирати још увек имао довољно времена да се украде 1,2 милиона долара вредан Мицрософт поена ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Краљ жели да прода излаз Мицуновиц радио

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/oqt1pUoFAqM/King-Wants-To-Sell-Out-Ham-Radio:
Анонимни читалац пише "Република Петар Краљ (Р-Њујорк), председник Одбора за националну безбедност, је представила ХР 607," Броадбанд за Прво одговори Акт 2011 ", која је из куће енергију и трговину одбора (која управља телекомуникације законодавства). Бил створити национални јавну безбедност широкопојасне мреже помоћу такозване "Д-блок 'спектра у 700 МХз за јавну безбедност користе али да га плати. жели да прода 420-440 МХз, тренутно тешко користи војска, сателити и аматерским радио оператера. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


У Иск Ве Труст: <em>ЕВЕ Онлине</em> ИскБанк Непокривене

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/07M3OmErKnA/In-Isk-We-Trust-the-emEVE-Onlineem-IskBank-Exposed:
риверни пише "Њуз 24 Ева је покренут неколико чланака откривања уносног" црном тржишту "постоје у ЕВЕ Онлине, сци-фи темама једном серверу ММОРПГ. укупног обима рада одузима дах Иако постоје правни начини да. размену реалном свету валуту за валуту у игри, црно тржиште, пре свега вођени боттерс (корисници који користе аутоматизоване макрое за извршавање задатака ревардабле у игри), и даље јака. један текст извештаја о томе како Искбанк.цом је око $ 290.000 у продаји у току 10.5 месеци. Ове цифре не укључују продају се преко своје сестре сајта, Евеиск.ру и да, то су америчких долара. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ДНК тестирање предложених за све Фелони хапшења у Новом Мексику

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/gTbfZMnWYKA/DNA-Testing-Proposed-For-All-Felony-Arrests-In-New-Mexico:
Хју Пицкенс пише пише "АП извештава да предлог да се прошири тестирање ДНК никоме ухапшен због кривичног дела у Њу Мексику је прошло Стате Хоусе, ширење 2006 државним законом који захтева ДНК узорци од ухапшених појединих насилне преступе, као што су убиства, киднаповање и секс дела. "Морамо дати закона најбоље могуће алатке за спречавање криминала и криминалаца осуђеника, и захтева ДНК узорци од оних ухапшен због крађе је једноставно модеран-дан еквивалент фингерпринт", каже гувернер Сусана Мартинез. оквиру мера , већ донела у десетак држава, осумњичени 18 и старији ће морати да обезбеде ДНК узорке - из бриса образ, на пример - када су резервисана у затворима за било кривично дело, као присталице каже проширена тестирања може да спречи злочине, али. противници тврде тестирање крши права човека на приватност и може да изазове полицији да хапсе на изговор да се добије узорак ДНК. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Зашто мушкарци немају Сензорно Бркови и трновит гениталије

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZbsvKdL8Cts/Why-Men-Dont-Have-Sensory-Whiskers-and-Spiny-Genitals:
сциенцехабит пише "Већина мушки сисари рукују пениса прекривен бодље од кератина, истог материјала који формира нокти, да се помести од сперме конкурената и иритира женски у овулације Чак и шимпанзе, наши најближи рођаци. пенилне имају бодље Па зашто Дон. "Т мушкарци? Нова студија сугерише да ову функцију нестао због комад ДНК који су нестали после наше еволуционе одступања од шимпанзе Истраживачи су идентификовали још један ДНК брисање да су допринеле да се људима." већи мозак. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ОЛИВЕТТИ Олипад 100 добија унбокед и обрађени у Италиано (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/olivetti-olipad-100-gets-unboxed-and-handled-in-italiano-video/:
ОЛИВЕТТИ Олипад 100 добија унбокед и обрађени у Италиано (видео)
Ако се мери вашег мајсторство италијанског језика подразумева додавање непотребно "" после сваке друге речи и гестицулатинг са својим рукама, као што је Џен у тој епизоди Тхе ИТ Цровд, не можете да добијете много од девет минута и 39 други Видео испод. Ипак, вреди бар кратак поглед. То је Унбокинг и руке-један од Оливетти Олипад 100 , укључујући и велики приказ прилагођени интерфејс који се налази на врху андроид и, искрено, не изгледа лоше половину. Перформансе, покреће АРМ Цортек А9 , изгледа веома добро на овом € 394 таблета, која ради од око $ 550. За остатак детаљног приказа ћете морати да отпустите ваш бивши дописни у Фиренци линије и видети да ли она може да преведе за вас, онда можете да ламентирају о томе како не могу добити добар Царбонара у САД.

Наставити читање Оливетти Олипад 100 добија унбокед и обрађени у Италиано (видео)

ОЛИВЕТТИ Олипад 100 добија унбокед и обрађени у Италиано (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 13:21:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Андроид заједнице | Соурце ТусциаИнВетрина (ИоуТубе) | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку ми не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, која је у тренутне цене ће бити око 376 евра, мада не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Браон патуљак Прегледа рекордно ниском нивоу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/N3up5-ZzckM/Brown-Dwarf-Hits-Record-Low:
астроенгине пише "Кек ИИ ИЦ телескопа на Мауна Кеа, Хаваји, је уочио нешто што изгледа као најхладније браон патуљка икада откривене Астрономи са Универзитета на Хавајима успели су да ограниче своју температуру на само мање од 100 степени Целзијуса.. Циљ је део браон патуљка бинарни систем и процењује се да је 6-15 пута већа од масе Јупитера Ово је узбудљива објекат. колико би могао припадати тзв сада теоријски класе 'и' браон патуљка, класификација која чини објекте као што су овај кул пример, више планете налик него звезде налик ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Да ли је Гном Одбијено Канонски помоћ? Одговара Шатлворт

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/87AjvA5RXM4/Has-GNOME-Rejected-Canonical-Help-Shuttleworth-Responds:
акгранер пише "Када Канонска донео одлуку да се јединство подразумевану радну површину, неки у питање Гнома / Канонска однос Додавање уље на ватру био је то недавно дистрибуција поделе прихода од Бансхее.. Ова одлука изазвала Убунту, Гном, па чак и Федорине заједнице Чланови питати зашто су урадили ове ствари Дејв Неари'с "је Фирефок одбацио Канонска помоћи?". порука, он наводи: "Ја више пута прочитао Цаноницал и Убунту људи кажу:" Ми смо понудили нашу помоћ у ГНОМЕ-у, и нису то желе. "'Неари даје примере у свом посту о томе шта су други написали за прављење резервних копија' нису хтели да 'захтев Цаноницал и Убунту људи данас, међутим, Шатлворт одговара на свом блогу.. "Конкуренција је тешка на такмичара, али даје одличне резултате за све остале."

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како људи реагују на Бити додирнути робот?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/EsPkaEYesds/How-Do-People-Respond-To-Being-Touched-By-a-Robot:
Анонимни читалац пише: "Ти знаш да долази, и заувек-сама публика, а не ускоро довољно: роботе које физички интеракцију са људима Истраживачи на Грузију институту за технологију пронашли у студију да људи углавном имали позитиван одговор према бића. додирнути добронамеран робота медицинска сестра, али да њихова перцепција о намерама робота је значајна разлика. 'Иако робота дотакао људе на исти начин ", рекао је тим олова," ако људи мислили робота је да ради за њих чисти , у односу на комфор који ради њих, она је значајна разлика у ... да ли су утврдили да контактирате повољан или не. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.