четвъртък, 10 март 2011 г.

УЦСФ је роботски апотеке аутоматски дистрибуира лекове, проучава људска грешка (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/ucsfs-robotic-pharmacy-automatically-distributes-medication-sc/:


Роботи су полако преузимају свет , зар не? Па, своје најновије освајање је апотека. УЦСФ Медицински центар је реализовао три робота таблету-издавање машине које се баве и припрема лекове то је опасно за заједничку човека. Процес функционише на следећи начин: лекар пише рецепт, службеник болнице је шаље изнад да апотекара, фармацеута улази стане у рачунар, Робот узима га и ради прљаве послове. Аутоматизована машина ће зграби одговарајуће дозирање, паковање је и шамар натпис који означава да упутства и информације пацијента. Уместо плашећи се за свој посао (или живот), људи у УЦСФ у су узбуђени о узроку овог робота-преузимање "повећава време старатеља проводе са пацијентима, истовремено омогућавајући фармацеуте да ефикасније раде са лекарима у одређивању шта лекове снабдевање. Најимпресивнији ствар, ми мислимо, да је наш робот другари нису имали једну грешку, јер припреме 350.000 доза лекови. Узми , меатбагс!

УЦСФ је роботски апотеке аутоматски дистрибуира лекове, проучава људска грешка (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 00:47:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк иМедицал Аппс | Соурце УЦСФ | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар