четвъртък, 10 март 2011 г.

ОпенФеинт и Тхе9 ће стимулисати Девс на порт њихове игре да андроид са хладном кеш лова

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/10/openfeint-and-the9-will-stimulate-devs-to-port-their-games-to-an/:
Да ли сте програмер тражи најшири и најпрофитабилнији дистрибуцију софтвера за свој мобилни? Традиционална платформа за остваривање тих циљева у протеклих неколико година је Аппле-ов ИОС, али Андроид Рабид доминација је недавно претворио то у легитимно питање. Питање које ОпенФеинт је у потрази за превласт и даље у корист Гоогле је најавио да ће Фонд портирање игара из "других апликација продавницама" Андроид уз помоћ кинеске онлајн игру Тхе9 оператера. Посебно одабране игре ће наравно добити осамари са ОпенФеинт интеграције и цео труд нема лебдети на публицитет зграби за нас, али хеј, то је још неколико пенији бачен у бездан познат као "андроид игре." Сигурно нешто вредно ће на крају изађу из ње, зар не?

[Хвала, Калвин]

Наставити читање ОпенФеинт и Тхе9 ће стимулисати Девс на порт њихове игре да андроид са хладном кеш лова

ОпенФеинт и Тхе9 ће стимулисати Девс на порт њихове игре да андроид са хладном кеш лова је првобитно појавио на Енгадгет дана Чет, 10 Апр 2011 08:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Дроид-Живот | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар