четвъртък, 10 март 2011 г.

Сајмон робота учи да се понаша као човек, може да каже када не обраћају пажњу (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/03/09/simon-the-robot-learns-to-act-like-a-human-can-tell-when-youre/:
Робот обавља задатак тежи да буде нешто пажњу Граббер, али би требало да га игнорисати да 'бот ће вас игнорисати превише, безумног даље са својим послом. Ако тај посао гради ауто онда игноришу није ништа за бригу, али ако тај задатак је учење људско онда непажње је очигледно нешто проблема. Истраживачи у школи Интерактивни рачунарство на Георгиа Тецх успели да предају Симона, који смо видели пре науче да разумеју ваш глас и лице , да делује висе као људска у покушају да освоји сте пажњу. Ако то не ради, он може користити камере за откривање непажње, са 80 одсто прецизности у оцени уочавање дан сањари. Нисмо сигурни шта он ради, ако се открије непажње, али надам се да не иде све ЕД-209 на било сиромашних студената.

Наставити читање Сајмон робота учи да се понаша као човек, може да каже када не обраћају пажњу (видео)

Сајмон робота учи да се понаша као човек, може да каже када не обраћају пажњу (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 09 Мар 2011 16:01:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ЦрунцхГеар | Соурце Георгиа Тецх | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар