понеделник, 4 юли 2011 г.

Питајте Сласхдот: Који регистара Подршка ДНССЕЦ?

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/K9Ko9wh9-rI/Ask-Slashdot-Which-Registrars-Support-DNSSEC:
баерм пише "Са ГоДадди су купљена од стране приватног капитала фирме (тј. биће увучен суво са сервисним смањење и повећање цена све док се не умире) оно што су други регистара подршку ДНССЕЦ? ГоДадди је једини матичар сам могао наћи да подржава ДНССЕЦ за регистреес ради сопствене ДНС-а. Било је прилично лако да додате Кључне потписивања тастера 'ДС-евиденција родитеља зону користећи конфигурациони свој ДНС сам наћи неколико других овлашћених регистара који су. "тестирање" ДНССЕЦ или да ће подржати ДНССЕЦ уколико Ваши ДНС-а. Али ја није могао да нађе неки други регистри, где можете једноставно да се региструјете, покренете сопствени ДНС-а, и користите ДНССЕЦ (тј. са ДС-рекорд у Ваш родитељ зони) да се говори., ја сам само био у стању да истражи мали проценат регистара из има ли неко зна овлашћених регистара, осим ГоДадди, који омогућавају ДНССЕЦ. То је, регистрима који су метод да донесе ДС-евиденција родитеља зоне за домене њиховог регистерее је? "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


АТ & Т да понуде стандардне осигурање за иПхоне власници од јула 17.

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:
Уколико имате АТ & Т иПхоне у свом поседу, постоји добра шанса да брзо сте погледао доступан осигурање опција и приметили су они ... добро, мало на спенди стране. Биг Блуе је једино решење захтева $ 12 месечно тражена цена - с обзиром да је пре него што одбијају се добија урачунати у, не могу да замислим да га продаје као хотцакес. Плима и осека Изгледа да окреће, међутим, у складу са АТ & Т официјални сајт, иПхоне ће имати право на Асурион Мобилни осигурање планира 17. јула. Са овим новим плановима, месечни трошкови ће опасти на много разумнији од 5 долара, постављајући је нижа од верзије Веризон. Још увек смо чекали реч одбијају, иако код других смарт телефона на истој План заштите захтевају $ 125 замена пуњења. Ево мана: то је само доступан за првих 30 дана после уређај купљен, што значи да свако ко набавио иПхоне пре средине јуна ће желети да задрже оне случајеве и заштите за екран лепљењем на чврсто. Такође, нема интимне детаље о томе шта врсте штете је покривено - добра ствар ове ствари су тако тешко их је уништити , а?

АТ & Т да понуде стандардне осигурање за иПхоне власници од јула 17. првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 15:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МацРуморс | извор АТ & Т | Емаил тхис | Цомментс

Америка: то свиђа или Унфриенд се

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UmzYapitCxo/America-Like-It-Or-Unfriend-It:
Хју Пицкенс пише "Као што славимо Америке рођендан данас, глава над до НИ Тимес и погледајте веома паметан 'ОП-уметност" стварање "Свиђало се то или Унфриенд То је Теди Вејн, Мајк Сакс, и Тхомас Нг , која представља оно што "зида Америке" би изгледала као кроз нашу историју Почевши са "Кристофер Колумбо је написао на зиду Америке:" Ово је Србија, зар не, "преко" Америке додаје Велике Британије у краљевства сам бори са "преко". Југ је променио подешавања приватности да прихвати превараната, и завршава са "Америка престали да играмо игру Вилд-гуска Чејс Док изградњи нације" и "Америка има придружио Кина мреже" зид укључује десетине позива, воли, поруке и промене подешавања приватности која приказује резиме америчке историје као што се види из перспективе Фацебоок-Наши из фаворита 1980: ". Роналд Реган направили страницу:" Трицкле-доле економија "следи" Пола милиона горњем прихода пеопле лике тхис "За други. преузме 4. јула визуелизацију података Тим О'Рајли истиче флаг.цодефорамерица.орг који обједињује Твиттер Постс Таггед # Јули4 у развија заставу таписерија.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Процурила АМД-мапе пута открива следеће генерације Фусион чипове __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/leaked-amd-roadmap-reveals-next-gen-fusion-tablet-chips/:
АМД __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ Мапе пута
До недавно, АМД је задржао прилично мама на __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ плановима, са њим је званично само улази у борбу прошлог месеца. Јасно је да прва серија З-серије чипова, кодног назива Десна , нису се страшно разликује од осталих Фусион линију, али, према процурили план, да ће све променити са својим наследником - Хондо. Наводно следеће генерације од __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ АПУ ће јарку карактеристике број који нису есенцијални да растућим форме, укључујући и ВГА излаз, ПЦИе подршку, и пар УСБ-путева. Он ће такође додати "допуњеном пасивном" мод за одржавање повезивање уз истовремено смањење моћи извући и исећи ТДП око трећину. Хондо је очекивати да уђе производње у К2 следеће године, и да буде наследник Самари који ће карактерисати ново графичко језгро. Погледајте линк Извор за још неколико слајдова.

Процурила АМД-мапе пута открива следеће генерације Фусион __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ чипови првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 14:07:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Донаним Хабер | Емаил тхис | Цомментс

САД, Велика Британија Циљање Пиратерија Сајтови ван њихових граница

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aTqoE41JRd8/US-UK-Targeting-Piracy-Websites-Outside-Their-Borders:
нк497 пише међувремену "САД имиграцију и царине спровођење (ИЦЕ) Агенција ће после пиратерије сајтова, чак и ако они нису домаћин у САД, које циљају оних са нет и.. имена домена цом, којима газдује америчка компанија Верисигн. , адвокат сугерише чак да је [врста повезивања] није потребно да се сајт суду у Великој Британији, рекавши док је садржај усмерен на кориснике Великој Британији, то је повезивање довољно да обезбеди надлежности. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм монитора рачунара са 3Д

Занимљиве вести УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели бити остављен а је представио нови монитор који има технологију тренутно у моди у 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панел са латенцијом од 2мс, 300 свећа за осветљење, контраст и 20.000.000:1 освежавања од 120Хз, фреквенција у зависности од произвођача да уживају 3Д садржаја користећи поларизовану наочаре испоручен уз монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена у еврима, али Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по текућим девизним курсевима би била око 376 евра, мада не можемо да овај цену када се буде у продаји у Шпанији.

Више информација | ВиевСониц

Кинецт-басед АИ систем Сатови Шта смо до

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Tl89cjT93xY/Kinect-Based-AI-System-Watches-What-Youre-Up-To:
микејук пише "Истраживачи са Корнел користе АИ до створи систем заснован на Кинецт који може да препозна оно што ви радите - чишћење зуба, кување, писање на табли итд паметне куће може да се користи да пружи помоћ: ' Желите ли неку помоћ са тим рецепт, Дејв? Или је то могао да прати пацијента, или радници како би били сигурни да раде оно што им се каже Студија такође открива да је вероватно довољно информација о томе како рад обавља се препознају појединца -.. Тако да пружају још више биометрија Јасно је да постоје много више ствари које можемо научити Кинецт везе са машинског учења него само гест признања. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони ПСН "Велцоме Бацк" промоција продужен ... за још један дан

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/sony-psn-welcome-back-promotion-extended-for-one-more-day/:
Добродошли назад . Опет . Велике су шансе, свако ко планира да зграби оне ПСН Фреебиес је њихов удео када је промоција покренула прошлог месеца, али само у случају да сте држали напоље, Сони дајући вам још 24 сата (од сада) да бисте преузели пар слободних ПС3 или ПСП игре, 100 ставки виртуелни из ПлаиСтатион Хоме , и од 30 дана од ПлаиСтатион плус . Након онда, боље бити спремни да плате за свој примерак мртвих нације или ЛиттлеБигПланет. Цела ствар иде бесплатно на форуму за добро у 9х по пацифичком времену сутра - непосредно пре него што ПлаиСтатион Сторе је постављен на отворен за бизнис у Јапану.

Сони ПСН "Велцоме Бацк" промоција продужен ... за још један дан је првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 12:00:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Јоистик | извор ПлаиСтатион блог | Емаил тхис | Цомментс

Заобилазан револуције Завијајући САД

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/7MdG-RUj_oA/Roundabout-Revolution-Sweeping-US:
цхрб пише "ББЦ извештава да су америчким градовима инсталирате више роундабоутс него икада до сада прва британска стилу кружног тока се појавио у САД-у 1990, а сада неким градовима -.., као што су Кармел у Индијани, убрзано замењују раскрсница са роундабоутс Присталице тврде да роундабоутс резултирати повећаном саобраћаја, смањења и тежине и учесталости несрећа, као и уштеду горива. Критичари кажу да роундабоутс је теже да се крећете за непознате америчке возаче, да доведе до веће порезе и несрећа, и захтевају свакодневне радње спонтаног ко -рад и даје другима - '. неамерички "акте који су" као возач који је ударио све континенталне америчких држава, осим Северна Дакота, ја прожме роундабоутс и ротариес за све у близини несреће (и најмање један стварни несреће) Видео сам их инспирише, и да је несрећан да види их шири. Спонтани возач сарадња не неопходно округлог облика, било.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Пдф.јс Домет Прво Милестоне

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Dnj6qG4gSt0/Pdfjs-Reaches-First-Milestone:
тхевеатхерелецтриц пише "пдф.јс Циљ пројекта је да спроведе ПДФ виевер користећи стандартите Веб технологија пројекат је достигао свој први прекретницу: приказ савршено узорак ПДФ-облику (папир на Мозилла Трацемонкеи ЈаваСцрипт енгине) Међутим, тренутно то савршенство.. долази са неким упозорења: ". пдф.јс производи различите резултате на скоро сваки елемент у претраживачу × ОС-матрице Рекли смо горе да пдф.јс чини Трацемонкеи лист" савршено "ако користите Фирефок-ноћне на Виндовс. 7. машина где за Фирефок можете да користите Дирецт2Д и ДирецтВрите. Ако игноришете оно што се чини грешку у фонта ДирецтВрите је наговештавајући. папир је донео мање на другим платформама и код старијих Фирефокен, па чак и горе у другим прегледачима. Али такав је живот на крварење ивици веб платформу. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Декларација независности осигурања (ИИ део): Ослободите здравље, она Стартупс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtoKt26UqzU/:

Даве Чејс је оснивач и генерални директор Авадо , ТецхЦрунцх финалиста ремете Њујорку. Раније је био консултант за менаџмент за здравство праксу Аццентуре је и сам био оснивач здравствене пословања компаније Мицрософт. Ово је Други део два дела поруке. Можете га пратити на Туиттер @ цхаседаве .

У Делу 1 , ја сам истакао возача декларације о осигурању независности , укључујући следеће:

  • У знак протеста Здравство Опорезивање са бирократизације
  • Нови Нега и плаћања Модели подстицање Нови или здравље Категорије
  • Упозорење приче За компаније из здравствених Телцо и новинској индустрији

Конвергенција факторе индустрије Ометање

Размотрите следећи конвергенција фактора да схвате скали од потребе за иновације у здравству:

  • Преко 1 / 3 радне снаге се очекује да буде стални спољни сарадници, извођаче, консултанте и предузетници са нула очекивање осигурања послодавца провајдера. Они имају изразиту мотивацију да постану писмени на здравље економије када плаћају директно за сопствено здравље плана. Здравља планира се и даље дизајнирани и продао групама, а не појединаца, иако скоро половина становништва ће бити куповине здравља планира непосредно пре него да их примате преко свог послодавца.
  • 110мм Американци су покривени под којим се називају само-финансира планова. Шта то значи велики послодавац директно уплаћује за своје запослене здравствене насупрот имају осигурање управљање ризиком. Они агресивно су пурсинг сопствене уради Хеалтх Царе и не чекају око за ДЦ.
  • Као што је видети у Масачусетсу са својим здравствене реформе, масивни нови талас људи ће бити званично довео у систему здравствене заштите када је осигурање мандата ударац у 2014. Ово се посебно сојева већ постојеће мањак лекара примарне здравствене заштите.
  • Добро је схватио да ће старење беба боомерс напрезање система као да се ништа пре њега.
  • Скоро половина свих Американаца има хроничну болест. Овај троши 75% свих здравствених трошкова за укупно 1,8 билиона (да, са "Т").
  • Више од половине људи не прате плана бриге својих лекара. Док су неки експлицитно игноришу савете лекара, већина једноставно заборави или погрешно разумети упутства су дата.

Једина нада за решавање овог конвергенцији фактора је да се преобликује начин заштите остварује се и плаћа. Између осталог, то је императив да има већу ефикасност - област у којој технологија је показао да може да игра улогу време и опет. Док технологија је донео инкрементални ефикасност у здравству, организације као што су Клианце и ОнеМедицал имају користи технологију за радикалну трансформацију.

Није случајност да су уз подршку оснивача Амазона, аКуантиве, Делл места, а подухват фирме, као што Бенцхмарк - све организације које драматично мења својим секторима користе технологију да поремети њихове индустрије. Графички приказује како Клианце је зарадио Нето Промотор резултат већи од Гоогле-а или Аппле у сектору који има најнижу просечну нето промотер оцену било којој индустрији. Такође можете погледајте коментаре Иелп за Клианце и МедЛион да се даље анегдоте.

Виндовс Пхоне 7 Фоурскуаре апликација поново пуштен, цвркут рачуна брзо расту

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/windows-phone-7-foursquare-app-re-released-tweet-counts-rise-ra/:
Буммед о безброј питања у вези са оригиналним Фоурскуаре апликација за Виндовс Пхоне 7 ? Проблематична Програм је повучен због недостатка карактеристика и прилично под-став корисничко искуство, остављајући градоначелници свуда у стању да верификују своје акредитиве за тешко зарађени попусте. Па праг више, пријатељи. Нова верзија мобилних чекирање апликација је објављен, који приказује ретоолед интерфејс који у потпуности користи предности Мицрософт је панорамски УИ . Међу остале карактеристике су живи плочица, додирните и држите чекирање, и мапа која показује пријатеља провери-ин-ова заједно са оближње Акција. Верзија 2.0, као што је називају, је сада доступан у Виндовс Пхоне Тржиште - ваш Туиттер следбенике вероватно пропустили све ваше Тацо Белл Фоуртхмеал провери-ин-ова у сваком случају.

Виндовс Пхоне 7 Фоурскуаре апликација поново пуштен, цвркут рачуна брзо расту, првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 09:51:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Сласх продавница , Мобилни Бурн | извор Четвороугао | Емаил тхис | Цомментс

Отели Фок Невс Твиттер налог лажно потраживања Обаме убијен

Занимљиве вести УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/6jW7wzrj3m4/Hijacked-Fox-News-Twitter-Account-Falsely-Claims-Obama-Shot-Dead:
Франкие70 пише са речју Твиттер-рачун отмице који је подигао обрве данас, снабдевање линк на рачун у питању. Од Телеграф рачун: "'Твиттер налог америчке Фокс Политика тим је угрожена и користи за лажно најављује смрт америчког председника Хакери, који себе идентификује као'. Сцрипт Киддиес" и рекли да деле дух истакнутих Хацкинг група Анонимни, полован рачуна да напише: "Најновија вест:... Председник @ БарацкОбама убијен, 2 прострелним ранама су се показали много је тужно 4. за # # Америку обамадеад РИП"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


УордПресс 3,1 Преузето Преко 15 милиона пута за мање од 5 месеци

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/lfLUTSRgouo/:

Најновија стабилна верзија УордПресс , 3.1 , први пут је објављен 23. фебруара 2011.

Сада, после мање од 5 месеци, блогове софтвер је преузети више од 15 милиона пута по Твеет Објављено само минута (и преузимање контра).

Јоомла само је недавно најавио да је њен софтвер је преузета 23 милиона пута (имајте на уму да је ово укупан број, а не за специфичне верзије софтверског решења).

За вашу информацију: ВордПресс 3.1 је оно што ТецхЦрунцх користи на власт већине својих сајтова. Најновија верзија популарног производа блогове софтвер је заправо УордПресс 3.1.4 , која је одржавање и безбедносну исправку за све претходне верзије.

Само јуче, УордПресс матична компанија Аутоматтиц објавио блогу , најављујући да следећа верзија, УордПресс 3,2 ће бити објављени "веома брзо" (Релеасе Цандидате овде ).

Са УордПресс 3,2, Аутоматтиц ће коначно бити опада подршка за Интернет Екплорер 6.

Релатед: Аутоматтиц Прегледа 300 милиона јединствених посетилаца, што је отприлике 10 милиона долара прихода