понеделник, 4 юли 2011 г.

АТ & Т да понуде стандардне осигурање за иПхоне власници од јула 17.

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/atandt-to-offer-standard-insurance-for-iphone-owners-starting-july/:
Уколико имате АТ & Т иПхоне у свом поседу, постоји добра шанса да брзо сте погледао доступан осигурање опција и приметили су они ... добро, мало на спенди стране. Биг Блуе је једино решење захтева $ 12 месечно тражена цена - с обзиром да је пре него што одбијају се добија урачунати у, не могу да замислим да га продаје као хотцакес. Плима и осека Изгледа да окреће, међутим, у складу са АТ & Т официјални сајт, иПхоне ће имати право на Асурион Мобилни осигурање планира 17. јула. Са овим новим плановима, месечни трошкови ће опасти на много разумнији од 5 долара, постављајући је нижа од верзије Веризон. Још увек смо чекали реч одбијају, иако код других смарт телефона на истој План заштите захтевају $ 125 замена пуњења. Ево мана: то је само доступан за првих 30 дана после уређај купљен, што значи да свако ко набавио иПхоне пре средине јуна ће желети да задрже оне случајеве и заштите за екран лепљењем на чврсто. Такође, нема интимне детаље о томе шта врсте штете је покривено - добра ствар ове ствари су тако тешко их је уништити , а?

АТ & Т да понуде стандардне осигурање за иПхоне власници од јула 17. првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 15:02:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк МацРуморс | извор АТ & Т | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар