понеделник, 4 юли 2011 г.

Гоогле / слајд Тихи лансира наставити са Награде - Социјални Такмичења за новац

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VJvBXvyIC90/:

Слајд група у оквиру Гоогле је био заузет. Дисцо, група порука апликацију, тихо лансирана у марту. Онда је прошле недеље, Поол Парти, група мобилни фото сервис ушла у приватне бета . И данас тим је поново са Награде , сервис који има за циљ очигледно да се повежу људи са проблемом за оне са решење - за новац.

Наћи на Призес.орг (који ДотВеекли известио да Гоогле обезбедио још у априлу за слајд), Награде је још увек у бета фази тестирања. Али, она је доступна за јавност да користе управо сада - иако такмичење стварање је још увек позвати само. Једноставно се пријавите са Фацебоок или Твиттер (без Гоогле-опције) и спремни сте да одете.

Када се пријавите, бићете представљени у ток активности које можете да урадите - као што је креирање душу Миктапе - за новац. Можете пратити било који од ових такмичења, или уронити у њих за више информација. И можете да пошаљете уноса (решења) за сваки конкурс.

Сваки такмичење има рок за завршетак. И они могу да добију гласове од других корисника. Корисници Награде могу добити поруке са другим корисницима, и добити обавештења за такмичења они су следеће.

Новац аспект је тренутно отворен само за кориснике са "кредитна историја", што значи да корисници су учествовали у такмичењима у прошлости или створили своје. Трансакције се обавља преко ПаиПал (опет, не Гоогле услуга - Цхецкоут).

Идеја је прилично убедљив, иако као и обично, биће вам тешко притиском да пронађу било какво помињање слајд или Гоогле било где на сајту. Морате да вежбу у ТОС- у сматрају да слајд, путем компаније Гоогле, је иза услугу. Имајући у виду недостатак Гоогле интеграције, чини се да је ово још један пример Гоогле даје слајд тим одрешене руке да раде шта желе у оквиру компаније. Мислим, стварно си гура Фацебоок Цоннецт интеграције. Занимљив.


Няма коментари:

Публикуване на коментар