понеделник, 4 юли 2011 г.

Декларација независности осигурања (ИИ део): Ослободите здравље, она Стартупс

Занимљиве вести УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/LtoKt26UqzU/:

Даве Чејс је оснивач и генерални директор Авадо , ТецхЦрунцх финалиста ремете Њујорку. Раније је био консултант за менаџмент за здравство праксу Аццентуре је и сам био оснивач здравствене пословања компаније Мицрософт. Ово је Други део два дела поруке. Можете га пратити на Туиттер @ цхаседаве .

У Делу 1 , ја сам истакао возача декларације о осигурању независности , укључујући следеће:

  • У знак протеста Здравство Опорезивање са бирократизације
  • Нови Нега и плаћања Модели подстицање Нови или здравље Категорије
  • Упозорење приче За компаније из здравствених Телцо и новинској индустрији

Конвергенција факторе индустрије Ометање

Размотрите следећи конвергенција фактора да схвате скали од потребе за иновације у здравству:

  • Преко 1 / 3 радне снаге се очекује да буде стални спољни сарадници, извођаче, консултанте и предузетници са нула очекивање осигурања послодавца провајдера. Они имају изразиту мотивацију да постану писмени на здравље економије када плаћају директно за сопствено здравље плана. Здравља планира се и даље дизајнирани и продао групама, а не појединаца, иако скоро половина становништва ће бити куповине здравља планира непосредно пре него да их примате преко свог послодавца.
  • 110мм Американци су покривени под којим се називају само-финансира планова. Шта то значи велики послодавац директно уплаћује за своје запослене здравствене насупрот имају осигурање управљање ризиком. Они агресивно су пурсинг сопствене уради Хеалтх Царе и не чекају око за ДЦ.
  • Као што је видети у Масачусетсу са својим здравствене реформе, масивни нови талас људи ће бити званично довео у систему здравствене заштите када је осигурање мандата ударац у 2014. Ово се посебно сојева већ постојеће мањак лекара примарне здравствене заштите.
  • Добро је схватио да ће старење беба боомерс напрезање система као да се ништа пре њега.
  • Скоро половина свих Американаца има хроничну болест. Овај троши 75% свих здравствених трошкова за укупно 1,8 билиона (да, са "Т").
  • Више од половине људи не прате плана бриге својих лекара. Док су неки експлицитно игноришу савете лекара, већина једноставно заборави или погрешно разумети упутства су дата.

Једина нада за решавање овог конвергенцији фактора је да се преобликује начин заштите остварује се и плаћа. Између осталог, то је императив да има већу ефикасност - област у којој технологија је показао да може да игра улогу време и опет. Док технологија је донео инкрементални ефикасност у здравству, организације као што су Клианце и ОнеМедицал имају користи технологију за радикалну трансформацију.

Није случајност да су уз подршку оснивача Амазона, аКуантиве, Делл места, а подухват фирме, као што Бенцхмарк - све организације које драматично мења својим секторима користе технологију да поремети њихове индустрије. Графички приказује како Клианце је зарадио Нето Промотор резултат већи од Гоогле-а или Аппле у сектору који има најнижу просечну нето промотер оцену било којој индустрији. Такође можете погледајте коментаре Иелп за Клианце и МедЛион да се даље анегдоте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар