понеделник, 4 юли 2011 г.

Укључен: вебОС где год

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/03/switched-on-webos-wherever/:
Сваке недеље Рос Рубин, доприноси укључен , колумну о потрошачка технологија.

Ове недеље је издање ХП-ТоуцхПад , први апарат осим на слушалице на функцију вебОС, пригодно показује обећање и опасности усвојених оперативног система ХП-ов. 4:3 __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ пружа велики платно које се чинило вебОС рођен да покрије. Међутим, као и Ксоом и приручника пре него што је, тоуцхпад пати од осиромашеног апликацију библиотека између осталог рупа. Да би се помогло трошкове учешћа развој вебОС и прошири тржиште за своје програмере, ХП је загрејала за идеју лиценцирања Палм развијен оперативни систем.

ХП-ова спремност да лиценца вебОС док наставља да уређаје засноване на оперативном систему служи се здрава помаже већ виђеног за оне који су следили историја Палм, Инц ПДА пионир је настојао да искористи своју доминацију у ручне уређаје, и спречите ривала Поцкет ПЦ покреће Виндовс ЦЕ, до издавања дозвола Палм оперативни систем, док наставите да је користите.

Одлука се показала Палм је краткорочна спасење и дугорочне пропаст. Једна од првих компанија која је лиценцу Палм ОС је превртање преко главе, основан од стране бивших Палм руководиоци. ХАНДСПРИНГ створио Трео, који је постао Длан улазак у смарт телефона кад Палм стекао превртање преко главе. Неколико других компанија дозволу Палм ОС за смарт телефоне, укључујући Киоцера и Самсунг, али инхерентни конфликт створио такмиче са лиценци принуђен да се окреће Палм Палм ОС напоље у предузеће под називом ПалмСоурце , која пресавијени три године касније.

Наставити читање укључен: вебОС где год

Укључен: вебОС где је првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 03 Мар 2011 18:59:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил ову | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар