понеделник, 4 юли 2011 г.

Инхабитат је недеља у Зелено: ИКЕА је масивни соларни низ, климатски контролисане одећа и ултра-зелена јахте

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/03/inhabitats-week-in-green-ikeas-massive-solar-array-climate-c/:
Летњем сунцу компресором зелене технологије ове седмице Инхабитат известио да Икеа окренуо прекидач на масивне 65.000 квадратних метара соларних низ и дизајнер Маркуса Кајзер представио страшан самодовољни соларне ласерски секач . Такође приметио паметна офф-грид Тропицана билборд који је јуицед од поморанџе, а сазнали смо о новом пиезоелектрични филм који би могли довести до лаптоп покреће куцањем . Енергената архитектура такође насловима Смит је најавио планове за изваљати своје Соларни Бршљан систем на неколико зграда и једна дизајнер је представио планове за зелене енергије острво довољно велики да власт Копенхагену.

Зелена превоз и посегнуо за небо ове недеље као сунце погон Соларни Импулс авион је свој јавни деби на Парис Аир Схов и ЕАДС представила планове за иновативне све-електричног комерцијалних авиона . Ефикасно аутомобили такодје ударио у улицама као Ниссан лист је постао први електрични аутомобил у борби против Пајк је врхунац, и сазнали смо да Порсцхе ради на новој врсти аутомобила који су у стању да се диск. Ако педале-поуеред превоз је више брзину нећете желети да пропустите ову лепа кинетичка енергија-чување Потенца возила , а ми смо били одушевио је соларни панел обложен Емак Екцалибур хибридни јахти .

У међувремену, ми освјетљавао зелено потрошачке електронике ове недеље јер смо вас ми довели лунарни ЛЕД светло по угледу месец и Петер Рохас је објаснио како расипнички је да се задржи гаџета пуњача прикључен као део нашег Питајте Технологија Геек колони . Такође заједнички Лов-тецх __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ који је савршен за децу, а ми указао на нови тип климе контролише одећу да побеђује летњих врућина. На крају, били смо узбуђени да видимо Спринт покрене такмичење где можете рециклирати старе ћелије да постигне Веспа скутера и еко смарт телефона, а ми вам донели седам одрживог дизајна за зеленији Четвртог јула .

Няма коментари:

Публикуване на коментар