понеделник, 4 юли 2011 г.

Слеепвелл снаге ВиФи да сачека свој ред, чува гаџета добро одморио

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/sleepwell-forces-wifi-to-wait-its-turn-keeps-gadgets-well-reste/:
Слеепвелл Икада осећали као Ви-Фи уређаја 'батерије животи су боље када не окружен колегама и пролазника? Према универзитета Дјук Град студената Џастин Манвеилер и доцент Ромит Рој Цхоудхури, овај феномен је последица гаџета стално боре за преузимање исте податке. Њихова Умрежавање Системс Ресеарцх Гроуп створио програм назван слеепвелл за ублажавање загушења, она ставља Ви-Фи да се одмори док се пут јасно је за приступ одређеним подацима је потребно, и обезбеђује побољшане функције управљања напајањем све време. Технологија је приказан ван на МобиСис 2011 је прошле недеље и наводно добро ради "преко броја типова уређаја и ситуацијама." Наиме, Мицрософт и Нокиа (између осталих као што је Веризон) су прављење резервних копија пројекта, што нас чини опрезно оптимистичан да се може на челу за ВП7 (или Виндовс 8, по том питању) у догледно време. Нема информација о томе да ли ће икада бити слеепвелл комерцијално дистрибуиране, али може да предлажемо ЛТЕ верзију да помогне великим В је лоше Ол ' Т-Болт ?

Слеепвелл снаге ВиФи да сачека свој ред, чува гаџета добро одморио првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 08:52:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Текстуално , Иахоо Невс | извор Војвода данас | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар