понеделник, 4 юли 2011 г.

Зуне Оригиналс затворена, људи вратити да буду просек и некреативно

Занимљиве вести УРЛ:http://www.engadget.com/2011/07/04/zune-originals-shut-down-humans-revert-to-being-average-and-unc/:
Тешко поверовати да Мицрософт-ов били нуди потрошачима могућност да прилагоде своју Зуне набавке за већи део четири године , али како кажу, све невероватне ствари морају да се једног дана суочити стварности. Ер, нешто у том смислу. Без толико као хеадс-уп, дизајнери у Редмонду су изгледа одлучили да затварач Зуне Сторефронт оригинала. Од овог викенда, нема нових налога за високо персонализоване Зунес се предузимају, са заинтересованим Земљани подстичу да баци креативност ветар и опредељују за масовну производњу алтернативних у Бест Буи или Уалмарт. Дакле, ви гледате две ситнице на увоз: ако сте поставили Ваш Оригинали реда на 5ПМ ПТ 1. јула, вероватно имају сасвим завидну уређај челу свој начин, а ако сте икада потребно доказ да је Мицрософт правио ВП7 наредном Зуне , добро ... Нема на чему.

[Хвала свима који су послали ово у]

Зуне Оригиналс затворена, људи вратити да буду просека и некреативно првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 04 Апр 2011 07:47:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Зуне Оригинали | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар