понеделник, 13 юни 2011 г.

Законодавство у радове Захтевај компанијама да извештај повреда приватности

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GdaZD5kngqU/Legislation-In-the-Works-To-Require-Companies-To-Report-Privacy-Breaches:
Анонимни читалац пише са вестима да је Предлог закона је израдила Реп Мери Боно Мек (Р ЦАЛ) које би га за обавезно компаније да обавести владу у року од 48 сата од откривања података повреде. "Мак дискусије нацрт обећава да" заштити потрошача захтевајући разумне безбедносне политике и процедуре за заштиту података која садржи личне информације, као и да обезбеди национални обавештење у случају кршења безбедности. " Према меморандуму позадину особља, Сецуре и ојача електронских података [СИГУРНО подаци] Закон је заснован на рачун који су прошли Кућа у последњем конгресу ... Мек Кен Џонсон рекао је портпарол. Би могло бити неколико туеакс пре него што се званично уведен. 'Али може се са сигурношћу рећи да ћемо имати агресиван распоред у место за кретање кроз рачун пододбор и пун одбора ", рекао је Џонсон" Потрошачи желе нешто учинити ускоро.' ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Гоогле Андроид амбиције иду даље Мобилни

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/aWbDU__Frjc/Googles-Android-Ambitions-Go-Beyond-Mobile:
ПолигамоусРанцхКид пише "Андроид је постао врхунски смартпхоне оперативни систем у Сједињеним Америчким Државама, али Гоогле амбиције за то иду и даље од __Б__ц4е0ба5422383082417ц5ф96аб121575__Е__ рачунаре и смарт телефоне, чак изван мобилних ВЕБ сада Гоогле каже. Андроид може постати прва масовно тржиште мост између виртуелни свет и физичког света, омогућавајући смарт телефон апликације за контролу сијалица и медицинска средства куће нади да побуди талас креативности слично ономе што Аппле је почео када је отворио иПхоне Апп Сторе, Гоогле дистрибуира стотине кола комплети за програмере на крају месеца. И / О конференције андроид Отворени Додатни Девелопмент Кит (АДК) омогућава Андроид софтвер за рад и комуникацију са моторима, сензорима, контролери и релеји, што омогућава програмерима да креирају интерфејс у ​​којем је смартпхоне апликацију могао да контролише и прикупља податке из термостат. систем за наводњавање травњака или група расвете. "постоји могућност да се драматично променили начин ви контролишете свој дом", рекао је Том Бентон расвете науке Временом, "Ми говоримо о елиминацији зида прекидач. '".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Истраживачи штит импланти од хакера са бежичним шарм заштите

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/researchers-shield-implants-from-hackers-with-wireless-charm-of/:
Пејсмејкера ​​штит Све може бити хакован - то је важан детаљ треба имати на уму као почнемо бубање бежичног радија у наша тела везана за медицинске импланте . Истраживачи су радили на начин да заштите уређаја као што су пејсмејкери из никада-не-бунара у потрази за узрок, а не само Е-зло, али физичке повреде или чак смрт. Нови систем заједнички развијен од стране МИТ-а Умасс је много више софистициран да раније решења могу се користити са постојећим имплантатима, а носи ван тела омогућава да се уклони у случају опасности. Штит, како се зове, делује као нека врста медицинског зида, штитећи импланти од неовлашћеног приступа - доктори послали шифроване упутства да се декодира и која се одашиље у уређају, а то блокира све сигнале не користи тајни кључ. Све што је остало да урадите је да схвати шта врста човека би неред са нечију дефибрилатор .

Истраживачи штит импланти од хакера са бежичним шарм заштите првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 16:39:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце МИТ- | Емаил тхис | Цомментс

Самсунг Баја / Милестоне 3 добија прегледа и Веризон Издање коначно приближава?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/motorola-droid-milestone-3-gets-previewed-verizon-release-fin/:
Самсунг Баја 3 није баш радио најбољи посао боравка у тајности, и то (или међународне Милестоне 3 варијанте, да буде специфичан) слетео је сада у рукама кинеског сајта кда.цн, који је обезбедио оно што је сигурно најобимније поглед на телефону до сада. То укључује и неке додатне потврде спецификације као што су 4-инчни екран КХД (од ПенТиле сорте, чини се), камером од 8 мегапиксела, ХДМИ излаз и 1500 мАх батерија, као и оно што изгледа као да је први репери из телефона и дуал цоре процесора ОМАП 4430, који је изгледа помало спутана само 512МБ РАМ-а. У другим вестима Баја 3, Баја Живот наводи да уређај има укључен у Гамелофт је компатибилност огласи за андроид игре, и каже да јој је слух да Веризон је сада за мету 7. јула лансирања. То је очигледно још увек далеко од потврдила, али изгледа да се кладе да безбедно пуштање не може бити превише даље искључен сада. Хит извор линк испод за кда.цн с комплетан преглед.

Самсунг Баја / Милестоне 3 добија прегледа и Веризон Издање коначно ближи? првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 15:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце кда.цн | Емаил тхис | Цомментс

Проучавање утицаја Изгубили контејнера за отпрему

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/S014hv_daEM/Studying-the-Impact-of-Lost-Shipping-Containers:
свеллцонвивиалгуи пише "Гледајући слику по величини контејнера на свету брод, то је лако да се сагледају како 10.000 контејнера пада брода из ових пловила сваке године Научници из залива Монтереј Акваријум Институт за истраживање сада. предузимање Изгубили Контејнер Круз, покушај да се измери ефекти контејнера за отпрему изгубио на мору, проучавајући гума испуњен контејнер, који морских биолога открио залива Монтереј Националном морском Светилишта. (истраживања [ПДФ] је финансиран од стране више милиона долара насеље са оператори Мед, Тајпеј , брод који је изгубио терета) рад није за разлику од дубоке воде студирање бродолома:.. Користите роботског подморницу да се слика и прикупља узорке наноса; поновити "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Девс Забринути Мицрософт ће Депонија <wbr> НЕТ-у.

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/BQxPfmJU6k4/Devs-Worried-Microsoft-Will-Dumpnobr-wbrnobrNET:
јоелхолдсвортх пролази дуж причу сумирајући забринутост од програмера да је "Мицрософт изгледа да се постави на усвајање ХТМЛ5 и Јава као свој главни алати за развој апликација за Виндовс 8" и пита "Да ли је ово крај. НЕТ?" Члан наставља: ​​"да се кладе на фарми у ХТМЛ5 и Јава буду следећа велика ствар је добра опклада, али не кладити да Мицрософт лако узети и да добро Чак и ако свет не окрене ЈаваСцрипт и независан од платформе апликације. , то даље значи да је Мицрософт губи проблем је да Мицрософт треба технологију која даје ивице, и ХТМЛ5/ЈаваСцрипт је свима'с Едге.. Мицрософт Девелоперс осећају остали у мраку и веома љут на начин на који се третирају. Ви само да претражујете форуме за Мицрософт да открије колико је јак осећај. форуму 1, 2 и порука на форуму отворено писмо " Читач Сла $ хПот указује на сличну причу на ОС-Новости.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Свеприсутан рачунарство гаџет Научите кодирање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/vD8arcNoEJs/Ubiquitous-Computing-Gadget-To-Teach-Coding:
Анонимни читалац пише "студирање на даљину универзитета у Великој Британији је прерађени ИТ наставни план и програм да привуче више студената - Највећа промена је то што пупи кодери ће добити комад хардвера који се укључује у рачунар преко УСБ-а може се програмирати користећи језик који се звао Разум -. заснован на "превлачење и отпуштање" МИТ Огреби програмског језика Универзитета нада овај гаџет приступ заснован ће охрабрити студенте да мање одустати од својих студија. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Књиге: Чиста кодер

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LDYEf2bUuMk/Book-Review-The-Clean-Coder:
ЦориФои пише "Као неко ко је био блиско укључен у" агилним софтвера покрета, као и "Софтвер Занатство покрет, ја сам био следећи рад Роберта Мартин за неко време тако да сам био прилично заинтересован када сам добио. Мом примерак своје најновије књиге Чистоћа кодер, где је "уводи дисциплина, технике, алати и праксе израде правог софтвера." Да ли би његова књига живети да буду водич за следећу генерацију програмера, или ће ићи на мој полици као још једна занимљива књига које сам прочитао, некада? " Прочитајте испод за остатак прегледа Цори'с.

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, према произвођачу да уживају идеалне фреквенције 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Нове операције ФБИ-Повећање Мануелни надзор

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/lfLeE2YhYns/New-FBI-Operations-Manual-Increases-Surveillance:
беттеруниктхануник пише "Њујорк Тајмс извештава да нова операција ФБИ-ја за кориснике предлаже широку повећање праћења означава домаће истраге и упутство за рад, аутоматски смањује званично траци прихватљивости када је у питању ангажовање у активности надзора, укључујући и омогућава агенти. да врши такве надзора на људе који нису осумњичених терориста без отварања истраге или званично снимање њихове акције нове кориснике и релаксира правила о администрирању детектор лажи тестови, претраживање кроз смеће особе, као и употреба тимова за праћење циљаних појединаца.. То је Треба напоменути да ове смернице и даље спадају у опште ограничења ставити на место које је дрзавни тузилац ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Висконсин Јавни Интернет борбама против Телекома, законодавства

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/YyUhzE9DIao/Wisconsin-Public-Internet-Struggles-Against-Telecom-Legislature:
Анонимни читалац пише овај одломак из Арс Тецхница: "Универзитет Интернет технологије Висконсин Одељења и кључни добављач" Нет приступ за образовни систем Висконсин су под нападом од законодавства да држава и од локалне телекомуникационе удружења Реч је ВисцНет. образовне сарадње. непрофитног обезбеђује приступачне мреже приступ школама државе и библиотеке, иако је користан дана може бити нумерисани осим слике мења убрзо Према предложеног новог закона, Универзитет у Висконсину систем би могао бити принуђен да се врати милионе долара. у савезним широкопојасног грантови који је већ победио, троше много више новца на мрежи услуге, а можда чак и повући из Интернет2 пројекта. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Сони, Панасониц, други за покретање платформе за е-књиге сервиса, касније ове године

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/sony-panasonic-others-to-launch-cross-platform-e-book-service/:
Не гледај сада, али постоји неки велики синергију дешава у Јапану је е-књига на тржишту, сада је Сони , Панасониц , Ракутен и Кинокунииа су сви удружили снаге на нови дигитални потрагу. Данас квартет компанија најавила да раде на систему који би омогућио корисницима да купе и читање садржаја преко својих читача е-књига , ињекције Е-космос са тешким дозу слободне љубави и добре вибрације. У оквиру нове услуге, корисници ће моћи да управљају својим преузимање и претражујете артикле у оквиру централизовани веб базирани тржишту, без обзира уређаја, они иду у кревет са сваке ноћи. Зато што у оквиру овог новог универзума, не би било ни "моје", "твоје" или "њихов" - све ће бити једна а један ће бити све. Поглавице су већ одржани пововс са неколико дигиталних издавача, иако они очекују да имају више пријатеља око логорске ватре у време покреће пројекат касније ове године.

Сони, Панасониц, други за покретање платформе за е-књиге сервиса, касније ове године, првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 13:17:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Енгадгет Јапану | Соурце Никкеи | Емаил тхис | Цомментс

ХП-наводно у разговору са главним ознакама преко облака-сервис

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/hp-reportedly-in-talks-with-major-labels-over-cloud-based-servic/:
Већ смо видели неке гласине о облака-синхронизација Мусиц Сторе за ХП тоуцхпад, да не помињемо говорити о " музике Синергија ", а сада изгледа да би могло бити још неке покрете на том плану. Према Биллбоард.биз, ХП разговоре са великим издавачким кућама о цлоуд базиран сервис неки су сада "загревање", мада то изгледа не значи стварни почетак је неминовна. Један од главних ознака Ексец рекао Билборд те услуге могу бити "нешто као Криоцити за различите медије, који се добија на било који ХП-уређај", али је додао да "не знамо колико су они озбиљни", што није управо подстицање ствар да чује. Та неизвесност је поновио других неименованих извора, који су наводно сигурни колико брзо може да покрене ХП-такву услугу (удаљен најмање шест месеци, према неким), док је један рекао да је ХП још увек "покушава да сузе које су њихове услуге ће изгледати. "

ХП-наводно у разговору са главним ознакама преко цлоуд сервис првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 12:23:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Биллбоард.биз | Емаил тхис | Цомментс