понеделник, 13 юни 2011 г.

Бил Гејтс "деца" нису лишени ", они су Зунес

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/bill-gates-kids-arent-deprived-they-have-zunes/:
Бил Гејтс не даје превише интервјуа, али је Даили Маил 'с Каролин Грејем сигурно успели да се доста од њега током последњих ситдовн. Гејтс је провео много времена разматрању његовог глобалног Хеалтх Фоундатион, која је, према његовим речима, постао је "пуно радно време раде за остатак мог живота." И, док је признао да је он и даље бави Мицрософт-ом на " хонорарни "основи, он је потврдио да он нема жељу да се врати на престо. Да ли то значи да је коначно спреман да подигне домаћинства злогласним своје Аппле-ембаргу и дозволити својој деци да се сопствени иПод? Није тачно:

"Они су еквивалент оперативног система Виндовс Они имају Зуне музички плејер, што је велики Виндовса портабл плејера.. Они нису угрожене деце."

Чуј то? Бил је деца нису потребна! У ствари, они чак и зараде и накнаде "уради задатке," баш као и ваша деца. Наравно, њихова ПОПс могу имати милијарде долара одложен далеко испод његовог душека, али он каже да његово потомство ће само добити "сићушан део" тог богатства. Цуе виолине.

Бил Гејтс "деца" нису лишени ", они су Зунес првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 08:24:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Даили Маил | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар