понеделник, 13 юни 2011 г.

Дроид пуњења ажурирање доноси лични ХотСпот назад у времену, додаје побољшања

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/12/droid-charge-update-brings-personal-hotspot-back-in-time-adds-i/:
Дечак, сигурно је забавно возити за Самсунг Баја Пуњење навијача. Од почетка овог месеца, рекао је ЛТЕ телефона је долазило до веома глупо грешке: њена Мобиле ХотСпот функција ради само ако сте подесили датум за неко време у мају. Срећом, Веризон је данас објавио исправку која ће довести уређај назад на време за неке бесплатне акције вруће тачке, тако да ТАРДИС твоје може да буде одложен у гостима за сада. Такође, додаје се у пакету је читав залиху побољшања ту и тамо, укључујући и ојачани век трајања батерије у току говорних позива, боље перформансе претраживача, нова е-маил структуру фолдера, побољшане перформансе ГПС, и још много тога Гоодиес. Као и обично, очекујући власници могу држати на оку се за ОТА ажурирање обавештење, али слободно да се охлади у мају, ако сте уживате одмора.

[Хвала свима који су послали ово у]

Дроид пуњења ажурирање доноси лични ХотСпот назад у времену, додаје побољшања првобитно појавио на Енгадгет дана Нед, 12 Апр 2011 23:53:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Веризон | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар