понеделник, 13 юни 2011 г.

Нинтендо 3ДС има екран осетљив на додир за компатибилност уназад, оно што је Уии У је изговор?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/13/nintendo-3ds-has-resistive-touchscreen-for-backwards-compatibili/:
У случају да некако у Провукли испод радара, Е3 се управо догодило. ЛА заснован Гаминг спектакл је место где Нинтендо представио нову генерацију кућних конзоле, Уии У , такође је служио као место где су наши другарима из Јоистик сустигли Хидеки Коно, 3ДС је хардвер компанија шефа. Када куериед због чега 3ДС користи исти, данас архаичним, отпорни на додир технологије као у оригиналном ДС-а, господин Коно је одговорио искрено да је "то је све о компатибилности уназад направити. Морамо да играмо игре на ДС-овом и желимо да сигурни да они раде. " Није неразумно тврдњу на било који начин, али те исте Јоистик детектива, такође на прилично поуздано да је Уии У бодациоус 6,2-инчни контролер користи екран осетљив на додир - може исконска тек бити добијање поново рециклирати из сличних разлога? Нинтендо је нема најаве о игри Компатибилност на Уии У даље потврђује да ће играти све Уии наслови, али барем нам даје неке додатне хране за руминатион (и спекулације), док чекамо нове конзоле 2012 издање.

Нинтендо 3ДС има екран осетљив на додир за компатибилност уназад, оно што је Уии У изговор? првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 13 Апр 2011 07:20:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Јоистик (1) , (2) | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар